Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg srácot honnan lehet felismerni?
Egy pasival csókolózik..
NINCS egyértelmű jelzés, amivel fel lehetne ismerni..
A homlokára rá van írva, hogy meleg és kifejezetten csak olyan ruhákat hord, úgy mozog, viselkedik, ahogyan az az évi meleg kézikönyvek előírják.-.-"
Nem lehet tudni, ki meleg és ki nem. Ismerek nyálas hetero srácot és olyan melegről is tudok, akiről nem gondoltam volna, hogy meleg, szóval korán rájöttem, a sztereotípiákra nem szabad adni. ;)
Dr. Spleen te annyira buta vagy. kommentelgetsz a MELEG kérdésekhez hatalmas nagy f äszságokat amiknek semmi valóságalapjuk nincs -.- foglalkozz inkább a saját kis életeddel.
a kérdésre válaszolva meg nincs konkrét tulajdonság vagy hasonló amiről fel lehetne ismerni..vagy látszik valakin vagy nem...testbeszéd stb. néha a kinézet.
El kell tőle kérni az igazolványát, és ott meg kell keresni a meleg pecsétet. Ha megtalálod, akkor örülhetsz.
Nincs semmi konkrét jel sajnos, maximum az, hogy flörtöl veled.
Egyértelműen nem lehet megmondani szerintem.
Persze nyilván van olyan ember, akire ránézel, és pl. affekktál, direkt ilyen elvitt hangon beszél, akkor ott 99%, de biztos akkor sem lehetsz benne.
Rólam pl. mindenki azt hiszi, hogy a legjobb barátnőmmel igazából egy pár vagyunk, és erre ő is rájátszik, szóval ha megyünk együtt valahova, senkinek nem az az első gondolata, hogy meleg vagyok, pedig de.. :D
- női ruhákban jár, pl csipőnadrág, egyiken másikon még tanga is van ami kilátszik
- festi a körmét
- ruzsozza magát
- feszes, segre feszülő cuccok
- 2 liter pacsulit önt magára
- női cigit szív
- nyáron rövid polo hogy látszodjon a pirszing a hasán
- bokalánc
- női telefon és táska
- ringatja a csipőjét
- nőiesen gesztikulál
- hangsúly, hangléejtés, és beszédtéma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!