Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkért, hogy ne használjunk mostantól gumit. Komolyan ennyire nehéz az én akaratomat is figyelembe venni?
Eddig még sosem csináltuk anélkül és engem kicsit zavarna, ha nélküle kéne. Persze neki is elmondtam hogy ezt hogy gondolom, de szerinte csak túlkomplikálom az egészet fele sem igaz történetek miatt, amik a gumi nélküli szexről keringenek. Ha ezt nem szeretném, úgy veszi, hogy őt sem szeretem és a jövőben egy kapcsolatában sem fogja eltitkolni, hogy egy ilyen emberrel volt kapcsolata mint én..
19/F
Két külön dolog a szexet szeretni, és a partneremet szeretni.
Ha az utóbbit szeretem, nem mondom neki azt, hogy gumi nélkül akarod csinálni még egy kis ideig míg beleszokunk, vagy felvetek egy ötletet mit is szólsz hozzá, hanem megzsarolom primitív, kisiskoás módon, hogy ha nem vagy hajlandó- add Uram most azonnal, akkor kiordibálom minden egyes leendő sexpartneremnek.
Van egy olyan érzésem hogy mind menekülőre fogja majd egy ilyen embertől.
#10-es te idióta. Ne hőbörögjél, ha semmit nem tudsz a HIV-ről! Senki ne dőljön be ennek a szakbarbárnak.
A HIV vérrel, ondóval, hüvelyváladékkal, anyatejjel és esetenként nyállal is terjedhet. Elég egy kis csorba pohár, amiből HIV-es ivott, netán megsértette magát vele. Iszol belőle és helló szia.
22: Amit írsz azzal az a baj, ami pl a heteróknál a teherbe esésnél is:
Mindenki azt hiszi hogy már elsőre megtörténik. Még ha tegyük fel egy AIDS-es élvez a seggedbe, akkor sem 100% hogy te az leszel.
A heteróknál is pl ha az ovulációnál (két menzesz közti idő pont felénél) élveznek a nőbe, akkor is egy egészséges nőnél 30% esélye van a terhességnek, nem 100%. De ugyanígy 5 nappal utána meg már 15%.
Viszont ez a baj, hogy sok ember akit erről nem tájékoztatnak, azt hiszi hogy minden elsőre történik és biztosan. Megdugnak melegként és a seggedbe élveznek? Egyből AIDS! Megdugnak nőként és a punidba élveznek? Egyből gyerek!
A legtöbb ember nem képes felfogni (vagy nem is tud róla), hogy ezeknek a dolgoknak ha megtörténnek, utána nem 100% esélyük van, hanem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!