Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom megkért, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkért, hogy ne használjunk mostantól gumit. Komolyan ennyire nehéz az én akaratomat is figyelembe venni?

Figyelt kérdés

Eddig még sosem csináltuk anélkül és engem kicsit zavarna, ha nélküle kéne. Persze neki is elmondtam hogy ezt hogy gondolom, de szerinte csak túlkomplikálom az egészet fele sem igaz történetek miatt, amik a gumi nélküli szexről keringenek. Ha ezt nem szeretném, úgy veszi, hogy őt sem szeretem és a jövőben egy kapcsolatában sem fogja eltitkolni, hogy egy ilyen emberrel volt kapcsolata mint én..

19/F

2016. okt. 8. 11:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Te lennél az első, aki rinyálna mikor egy megye csak a melegeké lenne.
2016. okt. 8. 17:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
sokkal jobb óvszer nélkül miért olyan gáz ha anélkül szexeltek? mi is már az elején megbeszéltük, hogy nem kell. jó persze ha félrekúrtok közben az más
2016. okt. 9. 10:51
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem akarod gumi nélkül csinálni, ne csináld. Ne hagyd magad zsarolni, és ha elmondja hogy gumi nélkül nem szexelsz , mi lesz? Szerintem aki ennyit nem képes érted megtenni, azt nyugodtan hagyd ott, nem szeret.
2016. okt. 9. 12:14
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

13:

A világ egyik legjobb érzése a seggbe lövellni az ondót védekezés nélkül. Aztán bent hagyni kicsit a farkad és végül akár meg is nézni, ahogy kifolyik.

Egyszer próbáld ki egy megbízható társsal

2016. okt. 9. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Akkor holnaptól indíthatja azt a jövőbeni kapcsolatot én a helyedben már ki is rúgtam volna. Mi 5 év után hagytuk el a gumit!

Érzelmi zsarolás mivel fog még zsarolni a későbbiekben?

Azonnali hatállyal rúgd ki!

2016. okt. 9. 19:00
 16/23 anonim ***** válasza:
97%

4# Elmondta a követeléseit?

Hm, én meg azonnal mentem volna az ajtóhoz.

Ha a párom kanos én meg hullafáradt akkor megvárja hogy én is kipihenjem magam...

Van takarítónőnk mert megtisztel azzal hogy a xart ne én pucoljam már utána/utánunk.

Főzni is ő szokott mert ő szeret én meg utálok.

És ő az aktív én meg a passzív.

Az alapján dől el valami hogy szeretjük e vagy sem, szereti e illetve én vagy sem.

A szeretet a lényeg, nem pedig követelések alapján.

Követelni az adóhitavatal, a bank, meg a biztosító szokott nem a férfia akihez hazamegyek mert szerelmes vagyok belé.

2016. okt. 9. 19:04
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

min vagytok kiakadva, hogy ennyire szidjátok a barátját, hogy hagyja el meg érzelmi zsarolás...miről beszéltek? a kérdésben az áll, hogy "a barátom megkért...."

most ez tényleg ennyire felháborító?

2016. okt. 9. 21:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát, az Iszlám Állam is megkér hogy ne nyivákolj amikor levágja a fejed pl, Megkér valaki hogy add át az Iphone-d és mindezt egy késsel teszi...

Azt hiszem a lényeg azon van Mire kéri meg...

Ez abszolút egy ocsmány tartalmú érzelmi zsarolás!

2016. okt. 9. 22:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
hibátlan hasonlatok barátom
2016. okt. 10. 12:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlenek az aránybeli különbségek a gyk.hu és a valóság között. A valóságban 10-ből 6-7 férfinek semmi gondja azzal, hogy pár hét után tartós kapcsolatban óvszer nélkül dugjatok. De ez az oldal alapján meg úgy néz ki, mintha 100-ból 99 férfi ilyen lenne
2016. okt. 10. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!