Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számoljátok a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
Többször felmerült bennem a kérdés, hogy mikortól számolja valaki a kapcsolatuk kezdetét?
Első csók, első együttlét, első kimondott szeretlek szónál, vagy esetleg más eseménytől számolja valaki?
(Homoszexuális kategóriába tettem, mivel főként az érdekel, hogy melegek hogy vélekednek erről, viszont mindenki válaszára kíváncsi vagyok)
2016. okt. 7. 16:48
2/8 anonim válasza:
Az első csóktól, ami már lassan 5 éve történt. :)
3/8 anonim válasza:
Mi az első találkozásról is megemlékezünk évente és a kapcsolatot pedig attól számítjuk, mikor hivatalosan kimondásra került, hogy akkor most együtt vagyunk.
Az első csókunk addigra már megvolt, arra én nem is emlékszem.
4/8 anonim válasza:
Onnantól miután kimondtuk,hogy akkor most együtt vagyunk. :)
6/8 anonim válasza:
Mink az első szeretkezéstöl, de csak azért mert akkor jelentettük ki,hogy egy pár vagyunk
23L
7/8 anonim válasza:
onnantól, hogy azt mondtam, hogy szeretném ha a barátom lenne
8/8 anonim válasza:
Első pillantás amikor tudtam hogy akarjuk egymást, hosszú távon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!