Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti számoljátok hány nőt dugtatok meg?
én is számolom, ahogy haverjaim is. na nem dicsekszünk vele egymásnak, főleg h egyikünk se nőcsábász.
én 25 vagyok, számos komol kapcsolattal, és jelenleg is egy 2 éves kapcsolatban vagyok, nekem így 4 a szám.
kevés. de ennyi jutott eddig.
semmi értelme h kamuzzak, nagyságrendileg a haverjaim is ilyen szinten vannak.
25/F
6 lánnyal dugtam, abból 2 szűz volt:D
19F
Csak a kis nyomorékok számolják... Az ilyen... 4-8 nőt meg tudtál dugni? Hú b+! Nem mondod!
Első +1
Utolsó!
te vagy a nyomorék hogy nem tudsz számolni!!!!!!!! HÜLYEGYEREK
Azt az egyet számon tartom :D
Nekem ez csak kapcsolatban fér bele és a depressziós éveim alatt visszautasítottam azt a pár lehetőséget ami kínálkozott, mondjuk lehet egy részük csak szexet akart...
23F
Igen, számolom. 19 évesen vesztettem el, most 23 vagyok és 14-nél tartok. Sőt, még azt is számolom, hogy hány lánnyal csókolóztam. 38 lánnyal csókolóztam, azokat is beleértve, akikkel szexeltem. Viszont akiket csak megpróbáltam megcsókolni, de mondjuk eltartották a fejüket vagy összeért az ajkunk, de aztán eltoltak maguktól, vagy nem akart csókolózni, azokat nem számítottam bele.
Nagyon szeretem a nőket, a puncit és a szexet és így amíg fiatal vagyok, nem érdekelnek tartós kapcsolatok és ez kellemesen sok szabadidőmet veszi el. (Nem a számolás, hanem a nőzés :D )
Igen, elalvás előtt mindig ez a rituálé. Jobb mint birkákat számolni! :)
19 évesen kezdtem és 20 évesen befejeződött, azóta minden nap egyenként összeadom a hármat, nehogy elfelejtsem már! :D
[31\F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!