Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti számoljátok hány nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti számoljátok hány nőt dugtatok meg?

Figyelt kérdés
Manapság így a baráti körömben azt veszem észre, hogy a nőkre trófeaként tekintenek és erős belharcok vannak, hogy ki tud több nőt megdönteni. Szerintem kicsit vérlázító, de 2016 van.
2016. jún. 3. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Már elvesztettem a fonalat..
2016. jún. 3. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

én is számolom, ahogy haverjaim is. na nem dicsekszünk vele egymásnak, főleg h egyikünk se nőcsábász.

én 25 vagyok, számos komol kapcsolattal, és jelenleg is egy 2 éves kapcsolatban vagyok, nekem így 4 a szám.

kevés. de ennyi jutott eddig.

semmi értelme h kamuzzak, nagyságrendileg a haverjaim is ilyen szinten vannak.

25/F

2016. jún. 3. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Azt a keveset nem nehéz számolni. 28 vagyok és eddig "csak" 4-et sikerült.
2016. jún. 3. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

6 lánnyal dugtam, abból 2 szűz volt:D

19F

2016. jún. 3. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kis nyomorékok számolják... Az ilyen... 4-8 nőt meg tudtál dugni? Hú b+! Nem mondod!

Első +1

2016. jún. 3. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

Utolsó!

te vagy a nyomorék hogy nem tudsz számolni!!!!!!!! HÜLYEGYEREK

2016. jún. 3. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Azt az egyet számon tartom :D

Nekem ez csak kapcsolatban fér bele és a depressziós éveim alatt visszautasítottam azt a pár lehetőséget ami kínálkozott, mondjuk lehet egy részük csak szexet akart...

23F

2016. jún. 3. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen, számolom. 19 évesen vesztettem el, most 23 vagyok és 14-nél tartok. Sőt, még azt is számolom, hogy hány lánnyal csókolóztam. 38 lánnyal csókolóztam, azokat is beleértve, akikkel szexeltem. Viszont akiket csak megpróbáltam megcsókolni, de mondjuk eltartották a fejüket vagy összeért az ajkunk, de aztán eltoltak maguktól, vagy nem akart csókolózni, azokat nem számítottam bele.

Nagyon szeretem a nőket, a puncit és a szexet és így amíg fiatal vagyok, nem érdekelnek tartós kapcsolatok és ez kellemesen sok szabadidőmet veszi el. (Nem a számolás, hanem a nőzés :D )

2016. jún. 3. 11:25
 9/9 Tiboo Martino ***** válasza:

Igen, elalvás előtt mindig ez a rituálé. Jobb mint birkákat számolni! :)

19 évesen kezdtem és 20 évesen befejeződött, azóta minden nap egyenként összeadom a hármat, nehogy elfelejtsem már! :D

[31\F]

2016. jún. 4. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!