Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mi lett velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lett velem?

Figyelt kérdés

Régebben még bejöttek az öregebb pasik, de aztán mikor túl sokat engedett az egyik hetero barátom, ölelgettem és néztük egymást tök indokolatlan módon, (legalábbis, Ő nem tudom h miért bámult, de én azért mert végtelenül cuki) meg hozzábújtam, felkelés előtt néztem ahogy alszik még és ahhw. Na ezek óta nem vágyom már a szexre, sőtt, már undorodom az olyan fiúktól akikben nem találok valami aranyosat (pl túl szőrös, vagy korához mérten öregnek néz ki, vagy duci, vagy öreg). (De a lányok sem tetszenek)

Az a lényeg hogy nem vágyom a szexre cuki idegen srácoknál, pedig régebben vágytam rá, még öregeknél is, tehát mindegy volt a kinézet, ez most miért lett velem? El fog múlni valamikor?

19/f

Így már olyan nehéz lett ismerkedni.

2016. okt. 5. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerettel bele a baratodba veletlenul?:D ha szerelmes az ember jo esetben nem akar/nem kivan mast:)
2016. okt. 5. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet beleszerettél, és ezért vagy őt, vagy hozzá hasonló férfit találsz vonzónak. Én azt tartom valószínűleg, hogy szerelmes vagy belé, esetleg túl sok jó esemény/élmény fűződik hozzá, hogy még a szexre se vágysz, inkább a közös, együtt töltött élményekre.

Hogy el fog múlni? Egyszer el, annak nagyon kicsi az esélye, hogy ne. Az ember sokkal többször változik, mint ahogy azt gondolná. Holnap akár az is lehet, hogy a cicafülű fiúkra fogsz bukni.

2016. okt. 5. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
régen nem szerettem a feminin fiúkat. barátom óta kifejezetten az ilyen fiúk tetszenek:) azt meg nem értem, hogy nem vágysz szexre, őt se kívánod? az, hogy más fiú nem hoz lázba valszeg azért van mert kezdesz beleszeretni:)
2016. okt. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!