Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan meleg srácok akiknek a kicsit ducibb fiúk jönnek be?
Szerintem ez hülyeség hogy a melegek többsége csak szexet akar és csak az érdekli ami a lábad közt van.
Nekem a dagik jönnek be és így ismertem meg a páromat is akivel lassan 2 éve együtt vagyunk. És nem, nem az volt a cél hogy egyből ágyba menjek vele hanem egy komoly kapcsolatot akartunk mind a ketten. Közös programok, filmezés, kirándulás, buli stb..
Mindkettőnknek a nagy, dagi test jön be sőt még teszünk is érte. :)
Tudok egy közösségi oldalt ahol esetleg ismerkedhetsz olyan emberekkel akiknek a pocak tetszik, ha gondolod..
Szóval szerintem emiatt ne kezdj kondizni. Persze hacsak téged nem zavar az alakod. Hidd el van akit ez izgat ;)
Nekem is bejön. Egy picit én is duci vagyok. És a hozzám hasonló alkatú pasik jönnek be leginkább :D De az sem baj persze,ha nálam nagyobbak kicsit :D
22/F
Amúgy ha valaki szeretne nyugodtan írhat,beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!