Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalázó nektek, amikor heteró férfiak írnak, mert azt hiszik lányok vagytok?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem az emberi méltóságomat tiporják sárba. Ki van írva a kategóriacím, de ők azt magukra nézve nem tartják elolvasandónak, mert csak egy lány kereshet férfit, hiszen melegek nem is léteznek. Mondhatbám, hogy ki kéne tiltani azokat, akik nem tudnak a kozösséghez alkalmazkodni vagy át kéne ezt a kategóriát tenni, de tudom, hogy nem lesz belőle semmi. A moderátorok ugyabúgy asszisztálnak a homofóbiához. Lásd csak például kérdésfeltevésnél a szöveget, hogy a teherbeeséses dolgokat ne itt kérdezd.2016. szept. 11. 14:27
21/28 A kérdező kommentje:
"Azt kérdezted hány levelet kaptam, ha jól emlékszem. Egyet sem"
Köszönöm a valaszodat, én kérdeztem. Azt hittem itt mindegy lányra raugranak.
2016. szept. 12. 18:22
22/28 anonim válasza:
Akkor ugranak, ha valami mocskosul erotikus kérdésre válaszolok és nem valami baromságot, hanem valami értelmeset.
Például volt egy masszírozós kérdés, tök egyszerű választ adtam, de annyi privit kaptam, hogy az agyam majdnem eldobtam, pedig nem írtam olyat, amiből arra lehetne következtetni, hogy vágyom bárki társaságára :)
23/28 A kérdező kommentje:
Akkor mégse tévedtem akkorát.
2016. szept. 12. 18:31
24/28 anonim válasza:
Annyira nem, de én ezért nem haragszom.
Egy próbát megér nekik :)
Éppen lehet, hogy életük szerelmére akadnak rá, vagy csak szereznek egy kellemes estét :)
25/28 A kérdező kommentje:
Én is megértem őket. Aki heterónak születik nem szexelhet annyiszor, amennyiszer akar.
2016. szept. 12. 18:41
27/28 anonim válasza:
Kérdező, a te fajtád miatt utálom az lgbt közösséget. 18F Bi
28/28 A kérdező kommentje:
Azt érdekesen csinálod. Ha még az lmbt közösség jelentős része osztaná a nézetemet megérteném. De mint a válaszokból is látod szinte senki nem ért egyet. De nyugodtan utálj egy csoportot egy ember miatt. Rosszabb vagy, mint a nácik.
2016. szept. 13. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!