Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalázó nektek, amikor heteró férfiak írnak, mert azt hiszik lányok vagytok?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem az emberi méltóságomat tiporják sárba. Ki van írva a kategóriacím, de ők azt magukra nézve nem tartják elolvasandónak, mert csak egy lány kereshet férfit, hiszen melegek nem is léteznek. Mondhatbám, hogy ki kéne tiltani azokat, akik nem tudnak a kozösséghez alkalmazkodni vagy át kéne ezt a kategóriát tenni, de tudom, hogy nem lesz belőle semmi. A moderátorok ugyabúgy asszisztálnak a homofóbiához. Lásd csak például kérdésfeltevésnél a szöveget, hogy a teherbeeséses dolgokat ne itt kérdezd.2016. szept. 11. 14:27
11/28 anonim válasza:
#9-es Ez csak azért sértő, mert ha már jelezve van a kategória, a kérésből is kiderül a nemünk, Plusz ha még válaszban is oda írjuk hogy 20/F akkor utána ne gondoljanak már csajnak.
12/28 anonim válasza:
Úristen..-.- azert nem gondolnak arra h valaki meleg mert az emberek többségének a környezetében nincs olyan akiről tudná hogy meleg igy alapvetően a hétköznapjaiban abszolút nem gondol a melegekre tehát nem az az elso ami egy olyan kérdésnél (aminél nem egyértelmű h az illető fiu hogyha nem latja a kategóriát) beugrik neki h a kérdező vajon egy meleg fiu e vagy lany.. Ne legyel ostoba
13/28 A kérdező kommentje:
Igen, ezt hívják heteronormativitásnak és bizony ez is homofóbia.
2016. szept. 11. 18:03
14/28 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha tényleg csak egy elfogadható figyelmetlenség az ilyen, akkor miért kellett lepontoznotok a választ, amelyiknél beszámoltak róla, hogy úgy is lánynak gondolták, hogy üzenetben megírta, hogy fiú? Látszik, hogy nagyon kompromittálónak tartjátok magatokra nézve, csak nem tudom miért.
2016. szept. 11. 18:24
15/28 anonim válasza:
Akkor most az emberi méltóságodba taposok, ha cím alapján azt hittem azon homoszexuálisok közé tartozol, akikről nem lehet megállapítani külső/belső tulajdonságuk alapján, hogy férfi vagy nő, s ez a probléma középpontja? Mert azt még megérteném egyébiránt.
16/28 A kérdező kommentje:
Nem, ha egy sztereotípia alapján ítélsz meg engem, akkor legfeljebb azt mondom tudatlan vagy. Szerintem ennél sokkal rosszabb, ha valaki nem veszi figyelembe, hogy léteznek melegek is a földön.
2016. szept. 11. 18:40
17/28 anonim válasza:
És szerinted, ha valaki rákattint a szexualitást kategóriára, de nem kattint tovább egy adott altémára, s ezáltal listázásra kerülnek a meleg kérdések, akkor nem fogadja el, hogy vannak melegek a földön??
18/28 A kérdező kommentje:
Nem és nem is mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy aki ránéz egy meleg kérdésre, ami általában ki is derül a kérdés szövegéből, majd ír nekem egy levelét hívén, hogy nő vagyok, az homofób. De be is tudok neked másolni egy levelezést.
2016. szept. 11. 19:12
19/28 anonim válasza:
Bocsánat attól, aki privit írt, kitöröltem és nem tudok rá így válaszolni. Azt kérdezted hány levelet kaptam, ha jól emlékszem. Egyet sem :)
20/28 anonim válasza:
Te szimplán hulye vagy és azt hiszed h mindenkinek a melegek én jar az esze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!