Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan lány aki belemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki belemenne egy kapcsolatba magát melegnek gondoló fiúval?

Figyelt kérdés
A kérdés merőben elméleti, a hangsúly azon van hogy te eltudnád-e képzelni hogy megpróbálsz "megtéríteni" egy meleg fiút? És kérdés nem is társkeresés, mert emiatt törölték már, egy hasonló de sokkal konkrétabb kérdésemet. Szóval csak az érdekel hogy el tudnád-e képzelni? :) 22F

2016. szept. 7. 13:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

#40 voltam

Ui.: bocs, hogy (részben) fiúként írtam neked. Egyébként a megfogalmazásaid alapján nagyon intelligensnek, szimpatikusnak tűnsz, úgyhogy hidd, hogy veled is ugyanúgy történhetnek "csodák", és abszolút értékes ember vagy. :)

2016. szept. 8. 00:09
 42/43 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves tőled. igazából szeretem az itteniek véleményét olvasni, de most nem sokan értik amiről írok sajnos. mert támadásnak érzik, hogyha én megtudnék változni, akkor ők se takarózhatnának azzal hogy lehetetlen. pedig engem nem zavar egyáltalán, ha mások így is boldogok, meg nem mondom más melegre hogy ő mentálisan beteg. én magamra mondom, hogy lelki beteg vagyok, és egy személyiségzavarnak tartom ezt. mert másként képzelem el az életem, mint amilyen lapok a kezemben vannak most.
2016. szept. 8. 00:14
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Igazán sajnálom, hogy így látod magad.:(

Nem tudom, hány éves vagy, de az is egy megoldás lehetne, hogy egyenlőre a barátságaidra, (esetleges) tanulmányaidra koncentrálsz, nyitott szemmel jársz, és hagyod, hogy majd egyszercsak belépjen az életedbe az a személy, akitől igazán megérintődsz. Legyen az fiú, lány, vagy más.:)

Egyébként szerintem mindenkinek megvan a joga a saját véleményhez, és ahhoz, hogy úgy lássa magát, ahogy akarja, ezért sem akartalak nagyon leoltani, vagy ráderőltetni bármit.

Kívánom, hogy egyszer rájöjj, ki is vagy igazán (akár meleg, hetero, biszex,...), és TUDD SZERETNI MAGAD!

Illetve, azt, hogy kiteljesedj majd a (z akármilyen) kapcsolatodban. :) ;)

2016. szept. 8. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!