Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki belemenne egy kapcsolatba magát melegnek gondoló fiúval?
#40 voltam
Ui.: bocs, hogy (részben) fiúként írtam neked. Egyébként a megfogalmazásaid alapján nagyon intelligensnek, szimpatikusnak tűnsz, úgyhogy hidd, hogy veled is ugyanúgy történhetnek "csodák", és abszolút értékes ember vagy. :)
Igazán sajnálom, hogy így látod magad.:(
Nem tudom, hány éves vagy, de az is egy megoldás lehetne, hogy egyenlőre a barátságaidra, (esetleges) tanulmányaidra koncentrálsz, nyitott szemmel jársz, és hagyod, hogy majd egyszercsak belépjen az életedbe az a személy, akitől igazán megérintődsz. Legyen az fiú, lány, vagy más.:)
Egyébként szerintem mindenkinek megvan a joga a saját véleményhez, és ahhoz, hogy úgy lássa magát, ahogy akarja, ezért sem akartalak nagyon leoltani, vagy ráderőltetni bármit.
Kívánom, hogy egyszer rájöjj, ki is vagy igazán (akár meleg, hetero, biszex,...), és TUDD SZERETNI MAGAD!
Illetve, azt, hogy kiteljesedj majd a (z akármilyen) kapcsolatodban. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!