Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik azért mennek bele meleg kapcsolatba mert nem tudnak nőt szerezni maguknak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 19:06
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem.
Valamilyen nőt biztos tudna szerezni. Annyi ramaty van.
3/16 anonim válasza:
én meg azt mondom hogy vannak. tudok is ilyet. egyik ismerősöm pont ilyen. a nőknél nincs semmi sikerélménye, és pasiknál probálkozik. sokat csalódott. természetesen eredetileg isd volt vonzalma a férfiakhoz is.
4/16 anonim válasza:
Nem ferfiakhoz soha! Nem volt meg nom de sose mebnek ferfiakhoz inkabb a halal!
6/16 anonim válasza:
Én meg mikor fasírtban voltam,a feleségemml,akkor próbáltam ki elsőre
7/16 anonim válasza:
Engem azért szopat egy pasi, mert a felesége nem szeret cumizni. Így mindketten jól járunk :)
8/16 anonim válasza:
Ez most komoly? Ha valaki férfi létére lefekszik férfiakkal, és nincs ezzel problémája, az nagy valószínűleg meleg. Heteroszexuális férfi nem lenne képes ilyesmire, akármekkorát csalódott. Nem is értem egyébként ezt a dolgot. Hallottam már olyat is, hogy nő csalódott a férfiakban, ezért leszbikus lett... hát nem tudom erre mit mondjak. Most komolyan, ha valaki csak az egyik nemhez vonzódik, akkor az hogy lenne képes lefeküdni a másikkal, csak mert az egyikben csalódott? Nem tudom aki ilyeneket mond, annak mi játszódik le a fejében, de hogy tuti nem volt sosem heteroszexuális, az is biztos - maximum biszexuális. Egyébként én meleg vagyok, és annak ellenére, hogy nincs túl sok pozitív tapasztalatom ezen a téren, nem lettem heteroszexuális. Szóval szerintem hülyeség az egész felvetés.
9/16 anonim válasza:
Tévedés! Ezt ma mondod,nézd meg 20-30-40 év múlva magadmés a trampli feleséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!