Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan lány aki belemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki belemenne egy kapcsolatba magát melegnek gondoló fiúval?

Figyelt kérdés
A kérdés merőben elméleti, a hangsúly azon van hogy te eltudnád-e képzelni hogy megpróbálsz "megtéríteni" egy meleg fiút? És kérdés nem is társkeresés, mert emiatt törölték már, egy hasonló de sokkal konkrétabb kérdésemet. Szóval csak az érdekel hogy el tudnád-e képzelni? :) 22F

2016. szept. 7. 13:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
94%
Nem fogsz megváltozni
2016. szept. 7. 19:39
 32/43 A kérdező kommentje:
:D de pont ezaz, hogy valaki olyanra lenne szükségem, aki segít kigyógyulni ebből a mentális problémából, és lassan megváltoztatna.
2016. szept. 7. 19:40
 33/43 anonim ***** válasza:
95%
Neked az egyetlen mentális problémád az, hogy azt hiszed a melegségből egy nő ki tud gyógyítani.
2016. szept. 7. 20:13
 34/43 A kérdező kommentje:
Ne irj ide légyszives, köze sincs az eredeti kérdéshez a te dogmatikus gondolataidnak.
2016. szept. 7. 20:14
 35/43 anonim ***** válasza:
94%

Kincses Marcell: Coming out

Olvasd el!

Utána fogadd el hogy nem fogsz változni! MELEG VAGY, MELEG IS MARADS

2016. szept. 7. 20:15
 36/43 A kérdező kommentje:
Erre is csak azt tudom mondani, ne sulykold belém a te elveid, legyél boldog ahogy vagy, de ha fiú vagy ne is írj többet ide, mert nem érdekel a véleményed, és a könyved se, ami a mainstreamet képviseli. Mert nem erre vagyok kíváncsi. A kérdésem sem ez volt.
2016. szept. 7. 20:22
 37/43 anonim ***** válasza:
94%
Hah szegeny.. Sajnalom, bar ezek nem a sajat dogmatikus gondolataink es velemenyunk.. Ezek tenyek. A melegseg nem betegseg, nemlehet belole "kigyogyulni" max lelki nyomorekka teszed magad v tesznek teged. Elnezest h nem a kerdesre valaszoltam.
2016. szept. 7. 23:32
 38/43 A kérdező kommentje:
az a baj hogyha hagyod hogy identitásod részévé váljon, már nem is akarsz kigyógyulni ebből a mentális betegségből. mert tényleg nincs benne semmi káros vagy rossz. de én nem ezt az utat választom. csak egyszerűen a mai világban ez az uralkodó nézet, hogy fogadd el, meg nem tehetsz ellen semmit. DE, én teszek ellene.
2016. szept. 7. 23:53
 39/43 A kérdező kommentje:
és LÉGYSZÍVES ezentúl fiúk egyáltalán ne is írjanak ide, mert nem érdekel az a közismert vélemény hogy ezen nem lehet változtatni és a többi hasonló, tudományosan bizonyíthatatlan egyedi, egyéni tapasztalatokon alapuló feltevés. mivan, ha én vagyok a kivétel a millióból, mert képes vagyok visszabontani a személyiségem addig ahol ez elkezdődött? És nincs több OFF, csak a kérdéssel foglalkozó hölgyek válasza érdekel.
2016. szept. 8. 00:01
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb előttem szólónak igaza van, nem írom le mégegyszer, amit ők. A kérdésedre a válaszom: nem, szerintem nem létezik.

Megértem, hogy vannak elveid, amikben most hiszel, de szerintem nem fog összejönni a terved. Őszintén remélem, hogy nem telik el túl sok idő, míg rájössz, hogy amit akarsz, kivitelezhetetlen.

Sajnálom, ha úgy érzed sokan "támadnak" téged azzal, amit leírtak, de mindezt azért írták le, hogy próbáljanak megóvni saját magadtól. Igazán boldogtalan és lelki beteg lehetsz majd, ha mégis találsz egy ilyen lányt. Bár szerintem az ide író lányok véleménye is elég egyöntetű volt erről.

(Bocsi, hogy leírtam a véleményem, bár azt nem kérted) :D

Őszintén remélem, hogy bármilyen módon, de megtalálod a boldogságot. :)

Ha még egy tanácsot megengedsz: talán ahelyett, hogy túl sokat gondolkozol ezeken a dolgokon, inkább ismerkedj fiúkkal, lányokkal, stb.-vel is, és hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek. Tudom, elcsépelt, de ne azon gondolkozz, mi jó, mi rossz, mi helyes, mi helytelen, hanem HAGYD, HOGY A SZÍVED VEZESSEN!! Néha hagyd a fenébe a logikát!XD

Tényleg nagyon-nagyon boldog életet kívánok neked, mert TE IS MEGÉRDEMLED!!(ezt tudatosíthatnád magadban)

Sok sikert mindenhez! :) ;)

2016. szept. 8. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!