Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan lány aki belemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki belemenne egy kapcsolatba magát melegnek gondoló fiúval?

Figyelt kérdés
A kérdés merőben elméleti, a hangsúly azon van hogy te eltudnád-e képzelni hogy megpróbálsz "megtéríteni" egy meleg fiút? És kérdés nem is társkeresés, mert emiatt törölték már, egy hasonló de sokkal konkrétabb kérdésemet. Szóval csak az érdekel hogy el tudnád-e képzelni? :) 22F

2016. szept. 7. 13:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem ismersz meg annyira egy nőt sem? Mi az akadálya?
2016. szept. 7. 14:33
 12/43 A kérdező kommentje:
hogy már a megismerkedésünk napján hazudnom kell neki? pont ez a kérdés hogy van e olyan lány aki elfogadná, hogy évekig egy fiúba voltam szerelmes reménytelenül?
2016. szept. 7. 14:35
 13/43 anonim ***** válasza:
97%
szerintem a lányok sokkal jobban elfogadják, ha a pasi meleg. Nem tudnám elképzelni, hogy valaki meg akarna téríteni.
2016. szept. 7. 14:39
 14/43 A kérdező kommentje:
akkor inkább úgy hogy próbálkoznál e olyan férfival, aki lehet hogy meleg, de mégis megszeretne ismerni egy nőt? de benne van a pakliban hogy pár hónap után azt mondja "sajnálom, nagyon szeretlek, de nem megy"
2016. szept. 7. 14:44
 15/43 anonim ***** válasza:
84%
Sztem elsore szexben gondolkodj ne kapcsokatban. Szexelj par novel nezd meg hogy egyaltalan mukodik-e. Amugy engem nem zavarna. Fel is hoznam hogy csinaljuk biszex fiuval harmasban.
2016. szept. 7. 14:48
 16/43 anonim ***** válasza:
97%
Biztos akadna olyan nő, de az nem én vagyok. Az hogy ha a párom biszex lenne elnézném ha néha pasizna mellettem, ez még nem okozna gondot- főleg ha nem hazudik a képembe. De egy meleget megtéríteni- na azt nem, mert végig úgy érezném ráerőszakolok valamit amit nem kellene. miközben jó eséllyel elmenekül majd mellőlem, mert boldogtalan lesz.
2016. szept. 7. 14:52
 17/43 A kérdező kommentje:

irtózom az alkalmi szextől, nekem nagyon is fontos hogy ki az akivel lefeküdnék.

a másik válaszolónak: hogy tudnád elnézni, hogy megcsal a párod? :S

2016. szept. 7. 14:54
 18/43 anonim ***** válasza:
90%

Nem! ne akarj szenvedést okozni másoknak! A csaj beléd szeret te meg rájösz hogy bocs ez nem megy.. nagyon gáz.

Inkább fogad el a tényt hogy meleg vagy!

2016. szept. 7. 14:56
 19/43 anonim ***** válasza:
86%
Úgy hogy az én szememben ez nem megcsalás. Ha nővel tenné az zavarna, de egy férfi más kategória. Úgy gondolom olyat tudna megadni a páromnak amit én nem. És valahogy nem tudok úgy vetélytársként tekinteni egy férfira mint egy nőre.
2016. szept. 7. 14:58
 20/43 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy nem akarnék fájdalmat okozni, meg nem is ez a kérdés. okoskodásra nincs szükségem, én belül tudom hogy ez nem egy jó dolog, és változni szeretnék. és az én felfogásom szerint ez fejben dől el.
2016. szept. 7. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!