Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiaknál mindig van egy szereposztás, hogy ki felel meg a férfinak és ki a nőnek?
Orálnál is van férfi női szerep. Aki sokkal jobban szeret szopatni, az pl férfi szerepű
Ez mellett pedig nem lehet minden meleget bekategorizálni a kettőből valamelyikbe.
Sok meleg va aki ugyanannnyira szereti ha dugják mintha ő dug valakit és fordítva. Ők az unik. Tehát ilyen is van
Én vagyok a passzív fél, de ettől nem lettem nő...
Hanem egy másik férfival így élvezem a sexet.
Én jobban élvezem ha megdugnak sőt csak azt ha a párom megdug, és attól hogy soha nem vágyok aktív szerepre, még igenis férfinak tartom magam, és a párom is férfinak tart.
Nem hinném hogy közelebb kerültem egy nőkhöz, akiket a férfiak dugnak a hetero kapcsolatokban.
Én attól még hogy ezt a fajta sexualitást élvezem a kapcsolatomban megmaradok férfinak ha megengeditek.
Előző előtti vagyok.
Én nem érzem női szerepnek.
Semmiképpen nem lehet női szerep ha egy férfi ánuszába behatol egy másik férfi...
Kérdezz meg egy nőgyógyászt mi a női szerep...
Ez aktív illetve passzív részvétel a sexuális együttlétkor.
Semmiféle női szerepről nincsen szó két férfi hálószobájában!!!
És egyébként sem értem miért kell a nőkhöz hasonlítani ha egy férfi egy másik férfival akar akármilyen pozícióban, részvétellel szexelni.
Attól még mindkét férfi férfi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!