Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság ez vagy más oka lehet?
Figyelt kérdés
Egy meleg fiú a szobatársam. Én általában a csajokkal szoktam foglalkozni de kifejezetten szeretem húzni a srác agyát, és tudom h tetszek neki. Minden szombaton bulizok és utána szoktam neki engedni hogy megfogja a f@rkam meg általában mindig meztelenül vagyok mellette. De néha van olyan is hogy ok nélkül lesmárolom és elkezdem tapizni. Az is igaz hogy valamilyen szinten élvezem én is. 19 F2016. szept. 4. 16:12
3/12 anonim válasza:
Akkor most te is homoszexuális vagy?
4/12 anonim válasza:
"Bunkóság ez vagy más oka lehet?"
Ha az a kérdés, hogy bunkó vagy-e, akkor én valószínűleg igent mondanék (nem szabad kétségek hullámai közé dobni egy embert). Ha pedig, hogy lehetnek-e bi hajlamaid, arra is igent mondanék.
5/12 A kérdező kommentje:
#5, jogos szerintem mindkettő
2016. szept. 4. 16:32
6/12 marcalidnes válasza:
Valószínűleg biszexuális vagy. Jelenleg.
7/12 anonim válasza:
Kiskifli vagy nagykifli leszel? 😊
8/12 anonim válasza:
Az bunkóság nem is kicsit, hogy játszol vele... Neked hogy esne, ha egy csaj játszaná el ezt veled?
Inkább menj bele a dologba, és ne csak játssz vele, főleg ha még te is élvezed...
9/12 anonim válasza:
Szerintem is élvezzed csak nyugodtan a dolgot,ameddíg csak érdekel.
10/12 anonim válasza:
Nem feltétlen bunkóság, kis incselkedés, néha jól jön az :) de azért ne bántsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!