Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt a részéről?
Nem gusztustalankodtak,csak felvállalják,hogy melegek.Egymás kezét fogták,ennyi volt csak.A srác meg ezen kezdett el nevetni.
Fizetéskor ugyanez volt,a srác elfordult és nevetett.Kicsit azért kellemetlen volt.Viszont nem szólt be egyszer sem.
"mert normális volt"
Olyannyira, hogy ilyesmit én csak egy szellemi fogyatékosból néznék ki.
Meleg vagyok,de nem tartom bunkóságnak. Szerintem ez neki újdonság volt,ami eltérő a megszokottól.
Persze a két melegnek adott helyzetben kellemetlen,nekem is az lett volna,de manapság annyi mindenben besavanyodottak az emberek, hogy ha van valami ami eltér a megszokottól,vagy VÉGRE lehet viccesebbre fogni valamivel a dolgokat,akkor azon akarva akaratlanul is nevetni fognak.
Akkor tartottam volna homofóbnak a srácot,ha flegma lett volna,vagy nem segíti a vendéget ezek után.
Az amerikaiak stílusát láttam volna meg a srácban. Sok amerikai filmben van,hogy a fekete szereplők röhögnek sokmindenen,ami alapjába nem vicces,de viccesebbre fogják a figurát,és ez a való életben is igaz sok amerikaira. :D
Első válaszoló: tököm tele van a hozzád hasonló komplexusos homofób heterokkal, akik azt képzelitek, hogy következmények nélkül megüthetnek vagy megalázhatnak másokat azért, mert melegek. Itt neten nagy a pofád, de ha az életben megpróbálnál megütni, kettőnk közül te mennél a sürgősségire többszörös csonttöréssel, ezt jobb, ha tudod. ;)
Kérdező: szerintem is, bunkóság volt (bár nem állítom, hogy szándékos), mert a vendég fizet és az ő kényelme az első. Mi a párommal mindig franciaágyas szobát foglalunk, de eddig még soha nem ért minket attrocitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!