Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt a részéről?
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem meleg és elmentek nyaralni a párjával és egy apartmanban szálltak meg.A recepciós felvette az adatokat és ott volt a tulajnak a fia is,aki olyan 19-20 körül lehetett és elkezdett rajtuk nevetni.Másnap ugyanez volt,reggelinél a srác is ott volt,amikor meglátta unokatesómat és a barátját megint elkezdett hangosan nevetni.Homofób beszólásokat nem tett,mert normális volt,csak az volt a rossz,hogy nevetett rajtuk.2015. aug. 19. 00:38
11/14 anonim válasza:
Oke, ez hulyen fog hangzani, de en neha meglepodesbol szoktam nevetni (nm hangosan inkabb kuncogni) ha egy melegpart v egy masik meleget latok, es ez kifejezetten orom mint guny... Lehet h a srac is ezer nevetett
13/f/m
12/14 anonim válasza:
bunkóság volt! Ha ott lettem volna biztos oda megyek hozzá és megmondom neki,fogja be!
13/14 anonim válasza:
Én tuti megkérdeztem volna, hogy bocsi, de min nevet
14/14 anonim válasza:
Én tuti rákérdeztem volna, hogy min nevet. Igen is, bunkó volt.
Főleg, hogy ő a vendégekért van, akik fizetnek. A másodiknál nem hogy rákérdeztem volna, hanem meg is aláztam volna. Nem érdekelt volna, hogy a tulaj fia, ők ÉRTÜNK vendégekért vannak, kötelességük hogy normálisan viselkedjenek. Nekik tolerálni kell a vendégek hülyeségeit, akkor is ha nekik nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!