Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiaknál mindig van egy szereposztás, hogy ki felel meg a férfinak és ki a nőnek?
NINCS. Egy homoszexuális kapcsolat lényege, hogy csak azonos nemű felek legyenek benne, nemi szerepek nélkül !!
Az ágyban lévő passzív fél sem a "nő"
Nálam igen. Én dugáskor mindig csak a férfi vagyok, mert nem szeretném hogy engem dugjanak meg.
De szopáskor pl én is szopok.
24/f
Én passzív vagyok, egyáltalán nem akarok dugni.
A párom meg full aktív szóval nálunk igen így van, de én ettől nem mentem át nőbe csak meleg srác vagyok akit dug a szerelme és ezt élvezi.
Szopni szokott a párom mert ő szeret szopni is, meg amúgy igénylem is, azzal együtt hogy nekem kicsi van.
De vannak pl híres meleg párok akiken látszik is, hogy az egyikről nehéz elképzelni hogy uni legyen, tutti hogy passzív.
6
A férfi a behatoló, a nő a befogadó fél. A nő a testébe fogadja (puni, száj, néha segg) a férfi behatoló testrészét.
Az a "nő" aki többnyire magába fogadja a másikat (a seggébe, szájába)
24/f, meleg
Az a női szerepű, akit általában seggbe rak a másik. NEM NŐ, HANEM NŐI SZEREPŰ.
Ha napi szinten te töltöd meg a párod seggét a magoddal, akkor te vagy a férfi szerepű. Ha ő lövelli többnyire beléd az ondóját, akkor te vagy a női szerepű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!