Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti mit tennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti mit tennétek a helyemben? Mit szóltok ehhez a szituációhoz? (hosszú)

Figyelt kérdés

Majdnem négy éves párkapcsolatban élek a párommal, ebből majdnem két évet együtt is éltünk. Ő 40, én 30. Másfél évvel ezelőtt nagyon rossz irányba ment el a kapcsolatunk, nagyon sokat veszekedtünk, szidalmazott, kiabált velem (nem csinálok semmit sem jól, sem otthon, sem a munkahelyemen), ezzel szemben én azt éreztem, hogy neki semmi sem jó, csak amit ő tesz-mond-gondol, a többi mind hülye, direkt kötözködik velem, mindenben csak a hibát látja.

Ez az időszak kb. egy évig tartott, heti szintű veszekedésekkel, sokszor ki sem mozdultunk otthonról, „hiszen nekem úgyis mindegy, nekem nincs igényem a kikapcsolódásra” meg „látszik rajtam, hogy nem élvezek semmit” – csak ha ezeket mondta, már az élettől is elment a kedvem, nem még egy közös programtól. Természetesen ebben az időszakban nem sok gyengédség volt közöttünk. Az utóbbi időben 2016. júniustól kb.) enyhült a dolog, nem veszekszünk, viszont a kötözködés megmaradt pl. kijelenti, hogy érzi, hogy kefélni voltam; 2: vigyázzak, mit veszek fel, mert köcsögnek néznek a munkahelyemen.

2016. szept. 1. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itt már nincs mit gondolkodni, már rég elmúlt az a pillanat, amikor el kellett volna hagynod őt! Szerintem!
jún. 3. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Most látom, már nagyon régi az eset... Mi lett azóta?
jún. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!