Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eddig hányszor nem mentetek el egy találkozóra, amit idegenekkel beszéltetek meg?
Mindig elmentem a megbeszélt találkozókra. Olyan se fordult még elő, hogy a másik nem jött volna el. Általában a komolytalan emberek mindig eltűntek még a konkrétumok megbeszélése előtt.
20/F
Hát velem is megesett, de azért máshogy. Ismerkedtem neten egy pasival, nem közel lakott, de erre fele jött nyaralni, és szeretett volna összehozni valamit. Teljesen normálisnak tűnt, egyszerű, normális test, szép pénisz meg ilyenek. Meg is beszéltünk egy találkozót, aztán egy-két nappal azelőtt, egy hapi írt nekem, hogy ne menjek el ahoz a pasihoz, mert igazából mindenről hazudott, nem is ő van a képeken, meg igazából tök bunkó. Hát nem nagyon akartam elhinni, de fél nappal a találka előtt átutazóban voltam a faluban, ahol leendő partnerem volt, és gondoltam azért megnézem, nem-e igaz. Hát sajnos igaz volt. Egyáltalán nem úgy nézett ki ahogyan a képeken, meg a kora sem annyi volt.
A lényeg, hogy csak olyanokkal menj el, akikben tényleg megbízol, meg legalább 1x láttad már, vagy ilyesmi :P
És még vigyorogsz is hozzá, undorító. Remélem soha nem kell még a közeledbe se kerülnöm.
Igen, tévedtem, lett, aki beismerte. Mondjuk ez egészen szélsőséges eset. Bár még csak ez se biztos.
Amikor még kisebb voltam, tizenéves, ezzel nagyon nagy problémám volt. Előfordult, hogy nem mentem el találkozóra, mikor meg volt beszélve, és nem volt merszem szólni sem, de nekem az eljárkálással alapból baj volt, rendszeres találkozásokat is sokszor kihagytam szó nélkül.
Azóta azért felnőttem. ^^ Ha valakivel megbeszélek valamit, és nem tudok vagy már nem akarok elmenni, akkor megmondom neki, van, amikor a teljes igazságot, van, amikor valami kis "butasággal" rázom le, hogy miért nem, bár ez azért igen ritka már manapság. Mondjuk úgy, hogy idegenekkel lassan nem is nagyon szervezek le semmit, ha lehetőség van rá, hogy neten előtte kicsit eldumálgassunk. ^^ Olyankor meg már nincs is probléma.
Nem ítélem el, ha valaki nem jön el és nem szól, ha később ad rá magyarázatot, mert akármi is történhetett (btw, meg is halhatott út közben, míg felém tartott @.@ csak hogy egy jó "kifogást" találjak xD), de utána már nem sok esélyt adnék neki új találkozásra, vagy akkor már elkezdenék vele ismerkedni, és úgy...
Amikor meg szimplán bunkó valaki, hát onnantól kezdve nem szükséges nem csak találkozni, de beszélni sem, semmilyen formában. :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!