Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti eddig hányszor nem mentetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eddig hányszor nem mentetek el egy találkozóra, amit idegenekkel beszéltetek meg?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 01:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám megtanított, hogy ne álljak szóba idegenekkel. Amúgy ha meg volt beszélve, akkor el is mentem. Ha nem akarok valakivel találkozni, akkor megmondom neki akkor is ha megsértődik. Az talán jobb, hogy hitegetem, aztán áll és vár mint egy hülyegyerek én meg nem megyek el? főleg ha a világ végéről jött :)
2016. aug. 25. 01:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen igazad van. Csak manapság egyre divatosabb nem elmenni a találkozóra. De biztosra megyek, hogy egy válaszoló se fogja azt mondani, hogy ő bizony már hagyott embert a semmire várni.
2016. aug. 25. 01:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az emberek a neten ismerkednek, ahol mindenki izmos és 25 centi a farka 12 évesen. Aztán amikor a találkozóra kerül a sor, beszarnak :D tök gagyi
2016. aug. 25. 01:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem gagyi, hanem szörnyű. Elképesztő milyen érzéketlenek tudnak lenni. Szerintem a legtöbben azt is leszarnák, ha azt mondanám miattuk törtem el a kezem. És mindezek melegek, akik állítólag sokkal elfogadóbbak, meg megértőbbek. Egy frászt. Talán még rosszabbak is mint a heterók.
2016. aug. 25. 01:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csinálnék ilyet! Ha egyszer még van beszélve akkor el is megyek. Vagy megmondom neki miért nem megyek.

23F

2016. aug. 25. 02:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
ha lebeszéljük a talit már jóelőre rákészülök, nem az h nem megyek el :D
2016. aug. 25. 02:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs ilyen, hogy nem megyek el. Ha nem akarok találkát, akkor nem beszélek meg. Ennyi.
2016. aug. 25. 07:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
soha nem csináltam ilyetz hogy nem mentem el talira, ellenben volt olyan hogy hozzám nem jött el az illető.
2016. aug. 25. 10:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem sokan megtették, de én soha. 3x is volt olyan, hogy nem az várt, amit akartam, de korrekten megmondtam mégha kellemetlen is. Volt olyanom is, amikor a srác elment mellettem, mert nem jöttem be neki. Na azt pl bunkóságnak tartottam. Utána is mentem és mondtam neki, hogy én vagyok akire vár. Kamuzott egy sort mondván nem látott, stb.
2016. aug. 25. 10:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy nem csak engem dob össze hülyékkel a sors.
2016. aug. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!