Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz fesztiválon idegenekkel szexelni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 22:44
1/9 anonim válasza:
Én csak nyugodt emberekkel szoktam, idegesekkel nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Drágám szerintem valamit félre olvastál
2016. júl. 14. 22:48
3/9 anonim válasza:
Nem tartom gáznak, mindenkinek a magánügye.
4/9 anonim válasza:
Nézd el neki, trollkodni akart, de nem jött össze neki.
Dugasd meg magad mindenkivel, de senki se tudjon róla és nem gáz. De ha véletlen velem kerülsz kapcsiba nekem véletlenül se mondt el, mert szakítanék :)
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem,a fesztiválnak ez az egyik lényege :D
Melyikre jössz amúgy? Én FEZEN-re,ha jön még valaki írhat és már most lebeszélhetünk bármit :D 21/F
8/9 anonim válasza:
szegény E.T
Amúgy felőlem azt csinálsz amit akarsz. Melyik fesztiválra mész, hátha megyek én is és akkor dughatnánk
9/9 anonim válasza:
kit érdekel
mindenki csinálja, amihez kedve van azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!