Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en nem ertek egyet ezzel es csak engem haborit fel? Mitgondoltok van benne igazsag?
Őszintén szólva én úgy vagyok vele, hogy mindenki azt a hülyeséget nyalja be, ami a legjobban illik a saját világképéhez. Sőt, tarthatja nyugodtan a kis előadásait is, nem számít, egy egyszerű google keresés úgyis könnyen megcáfolhatja az összes érvét, szóval ha valaki volt egy ilyen előadáson, és valamennyire tényleg érdekli a téma, akkor utána fog olvasni, és látni fogja, hogy baromság ez az egész.
Az viszont tolerálhatatlan, hogy ez az ember járja az utcákat melegeket keresve, odamegy hozzájuk, és az agymenéseivel zaklatja őket. Csak az a szerencse, hogy nincs sok hozzá hasonló megszállott...
Ez egy idióta...
Ha látnám,hogy ezzel zaklat melegeket, tutira oda mennék és leszúrnám a g-e-c-i-b-e
Azért az utcán nem hinném hogy odamehetne bárki meleghez, mert hát honnan tudná ki a meleg, mikor a 99%-unkon nem látszik...
A google-ban rákeresve -sajnos- találni olyan dolgokat, amelyek az ilyen kigyógyulós baromságokat támasztják alá, ezért mindig azt kell megnézni, hogy melyik oldalon olvassuk, s ki a szerző.
Ez ugyanaz, mint amit a nagymamám mond a falusi pletykákkal kapcsolatban: ne azt nézd, hogy MIT mondtak, hanem azt, hogy KI mondta :)
Az említett lelkész válaszolt azoknak,akiket estlegesen megsértett a nem megfelelő szóhasználattal. Valóban rossz kifejezés volt a betegség,ő is belátta.Mindenesetre ő jót akart.A részletes válaszában nagyon sok minden tisztázva van,úgy korrekt,ha azt is elolvassuk:
Én, melegként hadd tudjam már jobban, mi az a melegség. :) Egy lelkész tanulhat vagy olvashat erről bármennyit, ha ő (vagy vmelyik közvetlen hozzátartozója) nem meleg, akkor nem írhatja felül azon emberek tapasztalatát, akik maguk is melegek s ebben élnek.
Én, meleg férfiként bármennyit olvashatnék vagy tanulhatnék a gyermeket váró kismamák lelki-teológiai dolgairól, soha nem fogom tudni milyen az, mivel nem fogok szülni, így értelemszerűen egy kismamával nem állnék le gyerekdolgokban vitatkozni. :)
Akkor egy kívülálló ember hogy mer ilyen butaságokat mondani, hihetetlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!