Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak en nem ertek egyet ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en nem ertek egyet ezzel es csak engem haborit fel? Mitgondoltok van benne igazsag?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket ahol egy eloadasrol szamolnak be ahol egy pasi tudni veli a homoszexualitas okat es az nem a genek, hanem a neveles. Azt allitja mindenki heteronak szuletik es az apai szeretet hianya okozza kesobbiekben a homoszexualitast. Nos ezzel en mar itt nem ertek egyet mert nem egy olyan meleg isnerosom van akinek az apja mint apa. De ami igazan felhaboritott az az amikor kijelentette h ne feljunk, meg lehet gyogyulni... Ez nalam teljesen kiverte a bisztositekot: "szegény meleg fiúknak szörnyű gyerekkoruk volt és szánni kell szegényeket, majd hozzájuk is odamegy, és kedvesen elmondja nekik, hogy sziasztok, ti betegek vagytok, de ne aggódjatok, meg tudtok gyógyulni" ezt teszi az illeto ferfi ha lat egy csokolozo meleg part. Szerintem ez felhaborito es teves, mar ha csak az allatvilagot is nezzuk,ottis ugyanugy elofordulnak homoszexualis beallitottsagu egyedek.
2016. júl. 23. 02:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Kromoszómák?! :D

Nem, nem a kromoszómák. A kutatások azt mutatják, hogy egy Xq28 jelű gén okozza, de a gén nem kromoszómát jelent.

Egy homoszexuális férfi szomatikus sejtjeiben ugyanúgy XY kromoszómák alkotják a nemi kromoszómákat, hölgyeknél meg XX jellel vannak ellátva.

2016. júl. 23. 10:40
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Sőt, annyi kiegészítéssel, hogy ez két különálló kromoszóma, amik egy kromoszómapárt alkotnak.
2016. júl. 23. 10:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Na aki ezt kitalálta azt jól pofán b@**.nám!!

Ebből nem lehet kigyógyulni és nem az apai szeretet hiánya okozza.

Nekem is van meleg ismerősöm akinek jó a kapcsolata az apjával..

2016. júl. 23. 12:03
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki a halál találta ki ezt a baromságot???!!
2016. júl. 23. 12:33
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Én ismerek intézettiseket és heterók . Soha meg nem fordult a fejükben, hogy azonos neműekkel szexeljenek, mindig a csajokat hajtották és családot is alapítottak .
2016. júl. 23. 12:47
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem is hatalmas baromsag, es ezzel etetik akik beulnek meghalhatni ezt az eloadast, remes es sok ponton sertonek, felhaboritonak talaltam..
2016. júl. 23. 18:57
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Kiráz a hideg az emberek tájékozatlanságától.

Ezt a Bálványosi Szabadegyetemen mondta Paizs József segesvári lelkipásztor.

Nem EGY előadás hanem a Tusványos, a jobboldali "értelmiség" éves gyűlése. Orbán itt jelentette be annak idején az "illiberális" demokráciát.

2016. júl. 24. 22:13
 18/30 A kérdező kommentje:
Elnezest a tevedesert, akkor nem eloadas volt:) viszont borzalom h miket nem terjesztenek...
2016. júl. 24. 23:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam az előadásról a beszámolót. A hapek valószínűleg 0 homoszexualitásról szóló tanulmányt olvasott el, és a nézetei eléggé 20. század elejiek. Ráadásul elméletben lelkész szóval nem tudom miért okoskodik a pszichológia területén.
2016. júl. 24. 23:09
 20/30 A kérdező kommentje:
Meg lelkesz is? Jezus isten..xd na akkor vegkepp nemtudom mi a francot csinal..
2016. júl. 24. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!