Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak en nem ertek egyet ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en nem ertek egyet ezzel es csak engem haborit fel? Mitgondoltok van benne igazsag?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket ahol egy eloadasrol szamolnak be ahol egy pasi tudni veli a homoszexualitas okat es az nem a genek, hanem a neveles. Azt allitja mindenki heteronak szuletik es az apai szeretet hianya okozza kesobbiekben a homoszexualitast. Nos ezzel en mar itt nem ertek egyet mert nem egy olyan meleg isnerosom van akinek az apja mint apa. De ami igazan felhaboritott az az amikor kijelentette h ne feljunk, meg lehet gyogyulni... Ez nalam teljesen kiverte a bisztositekot: "szegény meleg fiúknak szörnyű gyerekkoruk volt és szánni kell szegényeket, majd hozzájuk is odamegy, és kedvesen elmondja nekik, hogy sziasztok, ti betegek vagytok, de ne aggódjatok, meg tudtok gyógyulni" ezt teszi az illeto ferfi ha lat egy csokolozo meleg part. Szerintem ez felhaborito es teves, mar ha csak az allatvilagot is nezzuk,ottis ugyanugy elofordulnak homoszexualis beallitottsagu egyedek.
2016. júl. 23. 02:12
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Minta apa*
2016. júl. 23. 02:13
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy az apai ingerek hiánya valamennyire befolyásol, de nem hiszem, hogy a nemi irányultságra is kihatással van. Pl. nekem anyám volt mindig a dominánsabb a nevelés terén és tényleg lányosabb lettem, főleg lány baráti társaság, lányos érzelmi megnyilvánulások stb. Amiket magamtól kellett korrigálni. De full hetero vagyok, mindig az voltam.

Tehát valamit biztos számít, de a nevelés nem minden.

2016. júl. 23. 02:19
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értek egyet, de teljesen felesleges vitába szállni a másik oldallal. Úgysem magyarázod ezt meg annak, akinek semmi köze nem volt soha életében a homoszexualitáshoz, és már eldöntötte, hogy ebben akar hinni. Fordítva ugyanez: mondhatnak neked bármit, ha saját magadon teljesen mást tapasztalsz, az nyilván sokkal erősebb érv lesz a számodra, mint egy idegen csávó véleménye.
2016. júl. 23. 02:34
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
És mi a helyzet azokkal akik intézetben nevelkednek (?) azoknak se anyjuk, se apjuk .
2016. júl. 23. 02:42
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az intézetis dologgal meg csak azt akarom érzékeltetni, hogy "vegyes a felállás", ott is, vagy onnan is kerülnek ki, heterók, bik, leszbik, homók . Ott nincs jelen egyik szülő sem, nincs apakép, nincs anyakép, nincs családkép . Akkor mivel lehet magyarázni a szexuális beállítottságot (?) és ezzel itt meg-is bukott faszikám állítása, feltételezése .
2016. júl. 23. 03:04
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értek ezzel egyet, mivel butaság. Mi melegek hadd tudjuk már jobban azt, amiben mi élünk. :)

A különböző vallási és jobboldali propagandák eszközei ezek az emberek, akik fennen hangoztatják, hogy "kigyógyultak" a melegségből. Ez a "kigyógyulás" a gyakorlatban a következőket jelentheti:

1. Az illető önmegtartóztatásban él abban a boldog tudatban, hogy ő már nem meleg. Persze az ellenkező nem iránt ugyanúgy nem érez semmiféle szenvedélyes vágyat, a saját neme iránti vonzalmait pedig a szőnyeg alá söpri.

2. Az illető akár képes házasságot is kötni egy ellenkező neművel, ezzel igazolva magát, hogy neki már "kézzel fogható" bizonyítéka van arról, hogy ő már nem meleg. Valójában az ellenkező nemű házastársa iránt csupán szeretetet érez, s a szenvedélyes szexuális vágyak hiányát pedig ráfogja az erkölcsre vagy a munkára vagy akármi másra, de a lényeg, hogy a saját tudatában az a kép él, hogy ő "megváltozott".

3. Az illető eleve biszexuális, vagyis az ellenkező nem felé fordulás nem okoz neki különösebb gondot, csupán a saját neme felé történő vágyait nyomja el.

2016. júl. 23. 06:01
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ehhez azért majd az Amerikai Pszichiátriai Társaságnak lesz néhány szava...

Tény, hogy korán eldől a gyermek szexuális orientációja, de semmilyen tény nem támasztja alá a szocializációs folyamat szerepét. Vannak eredmények, amik arra IS mutathatnak, de mindemellett a tisztán biológiai magyarázatok sincsenek igazolva. Ha a pasimmal csókolóznék és kinyögne valaki egy ilyet, hát szerintem nem kicsit akadnék ki.

2016. júl. 23. 07:31
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek, a másik dolog meg az, hogy nekem pl faterom mindig szeretett és mindig vele jöttem ki a legjobban, és mégis... nekem anyám volt a negatív személy, ez hogy illik bele a képbe?
2016. júl. 23. 09:31
 9/30 A kérdező kommentje:
Igen pontosan erre gondolok enis, vannak akiknek az apja nagyonis joban volt/vam a fiukkal. Az intezetes pelda is nagyon jo h megdontse az egesz hulyeseget. Es igen ha en csokoloznek es valaki odajonne es ezt mondana biztos felmenne benmem a pumpa.. Nehohymar kiakarjon gyogyitani abbol ha szeretem a parom..
2016. júl. 23. 10:16
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
A szexuális beállítottságot a kromoszómák döntik el. Akkor pedig b@s*hatod a nevelést!
2016. júl. 23. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!