Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en nem ertek egyet ezzel es csak engem haborit fel? Mitgondoltok van benne igazsag?
Az tény, hogy az apai ingerek hiánya valamennyire befolyásol, de nem hiszem, hogy a nemi irányultságra is kihatással van. Pl. nekem anyám volt mindig a dominánsabb a nevelés terén és tényleg lányosabb lettem, főleg lány baráti társaság, lányos érzelmi megnyilvánulások stb. Amiket magamtól kellett korrigálni. De full hetero vagyok, mindig az voltam.
Tehát valamit biztos számít, de a nevelés nem minden.
Én sem értek ezzel egyet, mivel butaság. Mi melegek hadd tudjuk már jobban azt, amiben mi élünk. :)
A különböző vallási és jobboldali propagandák eszközei ezek az emberek, akik fennen hangoztatják, hogy "kigyógyultak" a melegségből. Ez a "kigyógyulás" a gyakorlatban a következőket jelentheti:
1. Az illető önmegtartóztatásban él abban a boldog tudatban, hogy ő már nem meleg. Persze az ellenkező nem iránt ugyanúgy nem érez semmiféle szenvedélyes vágyat, a saját neme iránti vonzalmait pedig a szőnyeg alá söpri.
2. Az illető akár képes házasságot is kötni egy ellenkező neművel, ezzel igazolva magát, hogy neki már "kézzel fogható" bizonyítéka van arról, hogy ő már nem meleg. Valójában az ellenkező nemű házastársa iránt csupán szeretetet érez, s a szenvedélyes szexuális vágyak hiányát pedig ráfogja az erkölcsre vagy a munkára vagy akármi másra, de a lényeg, hogy a saját tudatában az a kép él, hogy ő "megváltozott".
3. Az illető eleve biszexuális, vagyis az ellenkező nem felé fordulás nem okoz neki különösebb gondot, csupán a saját neme felé történő vágyait nyomja el.
Hát ehhez azért majd az Amerikai Pszichiátriai Társaságnak lesz néhány szava...
Tény, hogy korán eldől a gyermek szexuális orientációja, de semmilyen tény nem támasztja alá a szocializációs folyamat szerepét. Vannak eredmények, amik arra IS mutathatnak, de mindemellett a tisztán biológiai magyarázatok sincsenek igazolva. Ha a pasimmal csókolóznék és kinyögne valaki egy ilyet, hát szerintem nem kicsit akadnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!