Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a páromat szülinapjára és a 7 éves évfordulónkra? Ti mivel leptétek meg a párotokat?
Valami különlegeset szeretnék, hogy tényleg érezze ,hogy fontos nekem.
Utazás az mostanában sajnos nem megoldható szóval az nem jöhet szoba.
Jaj ez nagyon cuki. :)
Aztán majd írd meg, hogy örült e neki! 😊
Mi 8 éve vagyunk együtt de külföldön élünk.
Mi egy romantikus utazásra megyünk el édes kettesben, jövő héten indulunk Thaiföldre, bár ott most esős az idő, azt hiszem nem sokat leszünk kívül a hálószobán. Nem drága út, amúgy, a repjegy semmiképp a szállás meg ebben az időszakban jóval olcsóbb mint novembertől -márciusig.
Egy üveg bor, ha szeret inni, és is ezt szoktam, illetve a párom a koktélok szereti. Februárban volt a szülije én akkor akilőttem a rózsaszirmokat, összebökdöste az ujjaimat mire letépkedtem róluk az össze szirmot és apró gyertyákat raktam szanaszét vagy 100-at leraktam egy sötétbordó paplant és meztelen voltam amikor belépett.
Hát, elakadt a lélegzete. Földön ettünk- már amennyire akartunk enni :D
Gyűrű: miénd nem volt se olcsó, se drága, fehérarany, apró kővekkel.
Szerencsére örült neki és a Rigó Jancsi is jól sikerült.
Bár azért mondta ,hogy nem kellett volna. Meg hogy a borból én nem fogok kapni ,mert ,hogy neki vettem:D
Levelemen meg picit el érzékenyült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!