Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a páromat szülinapjára és a 7 éves évfordulónkra? Ti mivel leptétek meg a párotokat?
Valami különlegeset szeretnék, hogy tényleg érezze ,hogy fontos nekem.
Utazás az mostanában sajnos nem megoldható szóval az nem jöhet szoba.
Ha félrelépnél ma, az tuti nagy meglepi lenne :)
Amúgy meg azt mondom, hogy vmi személyes ajcsi a jó. PL egy kedves képgyűjtemény, amin lehet nosztalgiázni.
Férfiak vagyunk mindketten. Homoszexuális kategóriában van a kérdés és Béla211 nick névvel szerintem egy értelmű ,hogy férfi vagyok:)
A kép album nem rossz ötlet. Ez az 5d film után meg majd utána nézek érdekesnek hangzik.
Többi sajnos nem volt értékelhető válasz:D
Mi utazni szoktunk, de ha ez nem megoldható, akkor én is totál tanácstalan lennék :D
Esetleg ha van valami hobbija akkor ahhoz lehetne valamit. De pl az én Párom az ilyen dolgokat saját maga szereti kiválasztani, így nem nagy meglepetés.
A közös fényképalbum jó ötlet. Esetleg ha értesz a videó szerkesztéshez, csinálhatsz egy kis filmet az eddigi együtt töltött éveitekről.
Na meg egy finom, különlegesebb vacsi mindig jól jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!