Mit vegyek a barátomnak a szülinapjára, Valentin napra meg az évfordulónkra?
ÉVforduló? 3 HÓNAPja leszek együtt, milyen évről beszél te????
Ne haragudj, de mekkora életképtelenség kell ahhoz, hogy van 3 ünnep, de egyikre se tudod, mit vegyél a SAJÁT barátodnak? Én erre nem fogok válaszolni....
bakker te ismered... én sose kérdeztem meg senkit arról hogy mit vegyek neki mert én ismerem :D és tudtam mit akar, mit szeretne. meg kicsit személyesebb dolgokat is lehet belevinni.
vegyél neki plüssmacit vagy bögrét azt sose lehet elszúrni hogy nem tetszik.
nekem az exem nagyon szeretett olvasni és ezért vettem könyvet neki :D mindent elolvasott mindegy mit kapott.
ha szeret olvasni vehetsz azt is :)
Akkor szerintem csak hónapfordulótok lesz, nem évfordulótok, mert az általában évente van :D
Ha hobbija nincs is, de biztos van kedvenc kajája, zenéje, filmje, játéka. Vegyél neki pl. két mozijegyet és nézzetek meg egy olyan filmet, ami őt érdekelheti. Meg esetleg vegyél neki energiaitalt, csokit, vagy egy játékot. De ez is jó megoldás, ha te magad készítesz neki valami kreatívat! Keresgélj, rengeteg ötletet találhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!