Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiknek örülnétek legjobban?
16 éves lány vagyok, a szerelmem, akivel 3 hónapja vagyok együtt, 18 éves lesz harosan. Gondban vagyok az ajándékával.Vannak ötleteim. Tudni kell róla, hogy szeret sakkozni, szereti a matekot/fizikát,versenyekre jár. És mivel nem csak a szülinapja, hanem a valentín nap is közeleg ebből az ötletekből szeretném valamelyiket adni:
1. Egy póló amin matek és fizika képletek vannak (ez elsőre retardáltnak tűnhet, viszont szerintem ő értené)
2. 2 póló, egyik neki, másik nekem. Az övén egy sakk király bábu lenne, az enyémen pedig a királynő.
3. Párna amin a közös képünk van. Emellé már nem sütnék neki tortát, viszont ha a 2 póló közül valamelyiket kapná, akkor mindenképpen.
Ti a leírtak alapján melyiknek örülnétek legjobban? Esetleg még valami ötlet? A normális válaszokat előre is köszönöm :)
nekem is az első vagy a második tetszik :)
arra gondoltál,hogy a matek egyenletet úgy alakítanád hogy bonyolultnak tűnjön és ha kiszámolja akkor az eredmény a dátum lenne amikor összejöttetek :)( hónap,vagy nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!