Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon r. ibancos lenne "magamat adni" egy haveromnak a szülinapjára?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje, hm...cicázunk, kimondatlanul is tök egyértelmű, hogy mindketten benne lennénk a dologban. És hát nemsokára lesz a szülinapja, szóval arra gondoltam, hogy olyan "mindent a kéznek" alapon kaphatna egy-két dolgot....:)
De azert kicsit tartok ettől, hogy nem lenne-e nagyon r.ibancos dolog. Függetlenek vagyunk mindketten, de mégis...
Nektek mi a véleményetek?
18/L
2016. máj. 8. 21:29
3/20 anonim válasza:
Szerintem r.bancos.
De én nem tudom ki vagy, te nem tudod én ki vagyok. Te döntésed, csak nehogy megband. :)
4/20 anonim válasza:
Ha ez nem az, akkor nem tudom mi az. Te mit szólnál ha az lenne az ajándékod, higy megfogja a melledet? Ekkora söpredéket.
6/20 anonim válasza:
Eljöhetnél az én szülinapomra is eztel az ajándékkal :D
7/20 anonim válasza:
Én vagyok a haverod! Itt vagyok!
8/20 anonim válasza:
Ennyire csóró vagy, hogy inkább térdelsz, csak ne kelljen ajándékot venni? LOL
9/20 anonim válasza:
Nem muszáj ezt feltetlen a szulinapjara hagyni. Eleg furan jonne ki sztem. :)
Ha mindketten akarjátok akkor hajrá.
De ne a szuletesnapjan...:)
10/20 anonim válasza:
nekem is most lesz a szüli napom, nem jönnél el, megfizetem
amugy én nekem tettszene nagyon. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!