Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon r. ibancos lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon r. ibancos lenne "magamat adni" egy haveromnak a szülinapjára?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje, hm...cicázunk, kimondatlanul is tök egyértelmű, hogy mindketten benne lennénk a dologban. És hát nemsokára lesz a szülinapja, szóval arra gondoltam, hogy olyan "mindent a kéznek" alapon kaphatna egy-két dolgot....:)

De azert kicsit tartok ettől, hogy nem lenne-e nagyon r.ibancos dolog. Függetlenek vagyunk mindketten, de mégis...

Nektek mi a véleményetek?

18/L

2016. máj. 8. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vegyel ajandekot, ne magadat add..az elegge ri...cos.de te tudod, nem ertem miert olyan emberek velemenyet kered ki akik nem is ismernek es te sem oket..
2016. máj. 8. 22:45
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

A társadalom tuti ribäncosnak mondaná.

De szerencsédre ez a dolog csak rajtatok kettőtökön múlik, így leszarhatod a társadalomnak való megfelelési kényszeredet!

Szóval szerintem ribäncos!

2016. máj. 8. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy felbukkan a sok kangörcsös vesztes és elkezdenek nyáladzani miután jól lepontoztak.
2016. máj. 8. 23:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor az, ha ezt konkrétan így ajánlod fel hogy "szülinapod van, tessék megfoghatsz ezt-azt". Inkább hívd fel a figyelmét hogy közeledjen hozzád és összemelegedjetek. Te is segíthetsz akkor neki, nem muszáj mindent csak "az ő kezeinek" kapnia.
2016. máj. 8. 23:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire vagy kívánatos meztelenül :3

19F

2016. máj. 8. 23:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Az. Ha együtt akarsz lenni vele, akkor legyél. De ez a helyzet így bután néz ki.
2016. máj. 9. 00:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan, mintha mondjuk a te szülinapodra azt kapnád, hogy engedi, hogy leszopd a faszát
2016. máj. 9. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te döntsd el, ne befolyásoljon itt senki sem.
2016. máj. 9. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Hááát, szerintem nem bírná ki, hogy a "mindent a kéznek"-nél megálljon, de ez nyilván a jövő zenéje... :P

Mindenesetre tuti meglepődne. Már csak a tálalást kell kitalálnod.

2016. máj. 9. 16:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem rinyás. Ezt szimplan ingyen pr*****tucionak nevezik. Ha mar egy szemernyi tartas meg noi meltosag sincs benned hogy csak ugy odadobod magad barkinek, akivel "cicaztok" eppen, akkor miert nem kered meg az arat? Lehetsz tartas nelkuli kejlany csak buta tartas nelkuli kejlany ne legyel.
2016. máj. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!