Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen a vékony, átlagos, sportos és kigyúrt testalkat?
Ha nem értetek egyet velem, mutassatok képet, hogy ti hogyan látjátok, vagy írjátok le, hogy egy kép inkább másik kategória.
-vékony:
1.
2.
-átlagos:
3.
4. [link]
5. [link]
-sportos:
6.
7.
8.
-kigyúrt:
9.
10.
11.
Aki dugna egy szuz vekony, enyhen sportos sracot irjon nyugodtan!!
17/f/p
A neked vékony az nekem ijesztő. Az átlagos az kicsit vézna, s az átlagnál jóval vékonyabb.
A sportosak nem egyformák, de ez azért nem kevés gyúrás és alacsony testzsírszázalék néhol... Ez már alaposan gyúrós szint.
A kigyúrt az kigyúrt, nem mind nagyon, de a naturál max sem nagyon izmos (nem mondom, hogy ők naturálok, félreértés ne essék), s nem vagyok kokszpárti. Azok úgy rendben vannak, igen. Nekem a középső sok is lenne.
Kedvelem az izmokat, de a párom speciel vékony, na nem a te listád szerint, aszerint az átlagos plusz háj :D De ő az átlagos férfiaknál sokkal-sokkal vékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!