Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen a vékony, átlagos, sportos és kigyúrt testalkat?
Ha nem értetek egyet velem, mutassatok képet, hogy ti hogyan látjátok, vagy írjátok le, hogy egy kép inkább másik kategória.
-vékony:
1.
2.
-átlagos:
3.
4. [link]
5. [link]
-sportos:
6.
7.
8.
-kigyúrt:
9.
10.
11.
Ami az átlagos, az a sportos, ami a sportos az a kigyúrt,
ami neked a kigyúrt, az meg a fúj.
Hetero vagyok amúgy.
végre valami jó is van :DDD
ezért már megérte feljönni :)
egyetértek veled nagyon jó képek főleg sportostól lefele :D
Szerintem az átlagos az sokkal fedettebb, zsírosabb forma.
A kigyúrtakat nem tudom, miért kell szidni - én sem szólok le senkit, aki attól kevesebb, csak mert nekem nem jön be. -.-
Igazatok van; az átlagos elég tág fogalom. Jelentheti azt, ami a mai társadalomban a férfiakra általában jellemző alkat. Olyan férfiak, akik pocakosak, lustaság és mozgáshiány miatt kialakult, zsírosabb alkatúak, nem túl izmosak, vagy legalábbis nem látszik annyira rajtuk. Én inkább az egészséges táplálkozású és életvitelűekre gondoltam, akik a minimum mozgásnál/sportnál többet nem végeznek, nagyon vékonyak, de nem is kifejezetten izmosak. És ez az alkat inkább a napi fizikai munkától, és nem a kondizástól alakult ki.
Ti mit gondoltok?
Amúgy az, hogy nekem melyik alkat tetszik, az most lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!