Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor fogadom végre el magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogadom végre el magam? Nektek is ilyen nehezen ment?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és körülbelül fél éve vallottam be magamnak úgy igazán, hogy meleg vagyok. Persze már évekkel ezelőtt "tudtam", de mégsem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy nem fontos. És talán tényleg nem is olyan nagy szám... vagyis nem kellene annak lennie. De még is néha úgy érzem, hogy nincs kedvem így élni. Vannak napok amikor nem zavar és kifejezetten örülök neki, vagy nem is tudom. Mármint sohasem szerettem ugyan olyan lenni mint más.

Nem volt még kapcsolatom, és más sem. Titokban élek, két barátom tudja rólam, a szüleimnek sem mondtam el, és hát igazából nem is tervezem még egy ideig, mert hallottam már tőlük elég homofób megjegyzéseket.

Nyilván egyszer majd elmondom, ha külön költözök, vagy valami... de addig míg picit várnom kell.

Mindenkinek ilyen volt ez a korszak? Meddig tart? Mit lehet tenni, hogy valahogy túltegyem magam rajta.. gyorsabban? :D

2016. jún. 18. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen esek át már jó pár hónapja. Nehéz, nyüglödők a gondolataimal, olyan sokszor mint ha már depressziós lennék. Most tervezgetem, hogy elmondom egy lány barátomnak, s talán úgy majd tudok valakire támaszkodni, s talán gyorsabban fel is dolgozom a gondjaimat.
2016. jún. 20. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá 11es 😉
2016. jún. 21. 09:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Elég nehézkes időszak ez igen... gyakran engem is a depresszió kerülget, szóval már próbálok nem olyan sokat agyalni, mert csak rosszabb lesz minden.

11-es: Mindenképpen próbálj találni valakit, de jól gondold át, hogy valóban megbízhatsz-e a abban a bizonyos személyben. Nekem is segített, de valahogy gyakran nincs is kedvem beszélni róla. Próbálom magamban feldolgozni először, és remélem, hogy idővel könnyebben beszélek majd róla.

2016. jún. 21. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
11 -es vagyok, s pont tegnap mondtam el a lány barátomnak. Viszonylag pozitívan állt a dolgokhoz, s azt mondta mindig melettem fog álni. :)
2016. júl. 4. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!