Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nehezen bírom már szex nélkül?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve hogy nem szexeltem! Persze lenne olyan akivel megtehetném,de szerelem nélkül nem az igazi! Mivel nyugtassam le magam??? :D Úgy szoktam!!! De esetleg valami más "praktika" ? :) 31/N2016. jún. 4. 19:36
2/13 anonim válasza:
Pedddééég nincs jobb 1 igazi szexnél ...
S sztem praktika sincs rá...
Max 1 vibi :(
3/13 A kérdező kommentje:
Vibri van,csak már kevés :(
2016. jún. 4. 19:41
4/13 anonim válasza:
#2 Wóóótam... Óhhhh... :)
Csak a szex marad a végén ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves felajánlókat :) de tényleg praktikák érdekelnének :D
2016. jún. 4. 19:51
7/13 anonim válasza:
Szexcam valami macsóval ..vagy tényleg kapj el valami pasit ...azt Tedd meg amit megkell :)
Ismét#2
8/13 RRR válasza:
majd szólok az érdekedben a fehér lovon baktató királyfinak
9/13 anonim válasza:
#8: hogy aztán a fehér lovat válassza? :D
10/13 A kérdező kommentje:
De lököttek vagytok páran :) nem kell ló és azon pasi sem. Csak egy normális pasira várok! Addig mit tegyek?
2016. jún. 4. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!