Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor fogadom végre el magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogadom végre el magam? Nektek is ilyen nehezen ment?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és körülbelül fél éve vallottam be magamnak úgy igazán, hogy meleg vagyok. Persze már évekkel ezelőtt "tudtam", de mégsem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy nem fontos. És talán tényleg nem is olyan nagy szám... vagyis nem kellene annak lennie. De még is néha úgy érzem, hogy nincs kedvem így élni. Vannak napok amikor nem zavar és kifejezetten örülök neki, vagy nem is tudom. Mármint sohasem szerettem ugyan olyan lenni mint más.

Nem volt még kapcsolatom, és más sem. Titokban élek, két barátom tudja rólam, a szüleimnek sem mondtam el, és hát igazából nem is tervezem még egy ideig, mert hallottam már tőlük elég homofób megjegyzéseket.

Nyilván egyszer majd elmondom, ha külön költözök, vagy valami... de addig míg picit várnom kell.

Mindenkinek ilyen volt ez a korszak? Meddig tart? Mit lehet tenni, hogy valahogy túltegyem magam rajta.. gyorsabban? :D

2016. jún. 18. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Én még nem voltam fiuval. De korombelivel kiprosszálnám:#)16#)
2016. jún. 18. 22:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Remélem találsz valakit lol
2016. jún. 18. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül :)

Sokan vannak így :)

Köztük velem, nekem fél év volt, hogy elfogadjam, hogy meleg vagyok :/

Nagyon szar fél év, mert utáltam magam miatta :(

Nekem négy fázisa volt:

1.tagadás

2.elfogadás

3.dehogy is fogadom el(düh)

4.belenyugvás

De túléltem :)

Nehezen, de túléltem, megpróbáltam nem törődni vele :/

Aztán belenyugodtam :)

Sok sikert! :)

2016. jún. 18. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Már mondhatni 4 éve vonzanak a fiúk, és egy éve fogadtam el, hogy biszex vagyok. De nem voltam sose biszex, mindigis meleg voltam, de nem tudtam elfogadni. Azonban 1 hónapja bevallottam magamnak, hogy meleg vagyok, és sokkal boldogabb vagyok! Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan!

16/f

2016. jún. 19. 01:01
 5/14 Béla211 ***** válasza:
100%

Én még 18 évesen be sem vallottam magamnak ,hogy meleg vagyok lányoknál próbálkoztam.De éreztem ,hogy igazából ők nem vonzanak szexuálisan .20 évesen jöttem rá ,hogy lánnyal nekem nem megy utána már gyorsan ment minden és könnyen elfogtam és azon voltam ,hogy boldog életet alakítsak ki meleg ként is.Úgy érzem ,hogy ez sikerült.Sajnos semmit nem tudsz tenni ,hogy gyorsabban túl tied magad igazából már az nagy dolog ,hogy 18 évesen idáig eljutottál...

mf/30

2016. jún. 19. 03:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Énis 18 voltam amikor bevallottam végre magamnak hogy igenis vonzanak a fiúk aztmondtam biszex vagyok, elmondtam egy barátomnak is aki támogatott, aztán még abban az évben elkezdtem ismerkedni, megismertem egy fiút és utána szembesültem vele hogy sokkal inkább vagyok meleg mint biszex, de utána még majd egy év volt mire ezt elfogadtam magamban. Segít az elfogadásban szerintem ha megismersz és megszeretsz valakit :)
2016. jún. 19. 08:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát gratula kérdező :) én nekem még nem nagyon sikerült :/ ahogy az 5-ös írja én pont abban a cipőben vagyok mint ő 20 éves és csak most gondolkoztam el rajta hogy most már azért valamit csinálni kéne nem 18 évesen :s ugyhogy gratula :) és kitartást
2016. jún. 19. 10:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja, hogy ki mennyi idő alatt fogadja el magát. Vannak, akik viszonylag gyorsan átesnek rajta, másoknak jóval több idő kell. Ahogy ezt már korábban írták, többlépcsős folyamat, ami időnként akár visszalépés is lehet.

Aztán még ott van, hogy ha magaddal sikerült rendbe jönni, akkor a környezeteddel, családoddal, stb. is "meg kell birkózni". Siettetni viszont nem szabad, csak haladj a saját ütemedben,és lebegjen előtted a cél, hogy összehasonlíthatatlanul jobb, ha jóban vagy magaddal.

2016. jún. 19. 11:01
 9/14 A kérdező kommentje:

Szerintem a #3-as válaszoló nagyon jól felvázolta a fázisokat. Talán a 3-as lépcsőnél lehetek, hiszen szinte dühös vagyok néha. Remélem mihamarabb eljutok a belenyugvás szintjére. :D Igazából tudom, hogy nem lehet és nem is jó ha erőltetem az egészet.

#4: Ez a félig bevallásos dolog nekem is ismerős. De a lényeg, hogy végül rájöttél. :D Örülök, hogy boldog vagy.

#6: Én is hasonlóan kezdtem. Valószínűleg igazad, van és ha megismernék valakit, talán könnyebb lenne.

#5, #7: Akkor talán még "szerencsés" is vagyok, hogy elég hamar hamar rájöttem. Így remélem esetleg hamarabb túl leszek rajta. Mert nem akarok boldogtalanul élni, de ez valamilyen szinten visszatart, szóval ja.. jó lenne kibékülni vele.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! És igyekszem kitartani. Egyszer túl leszek rajta és tuti, hogy ti is! :D

2016. jún. 19. 20:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elfogadáson belül is vannak szakaszok, nyilván mindenki másképp éli ezt meg. Az viszont fontos, hogy találj valakit akit a bizalmadba fogadsz, és el tudod neki mondani. Sokkal könnyebb úgy az elfogadás, ha van melletted egy őszinte barát 😉
2016. jún. 20. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!