Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuálisok tényleg gyakran váltogatják a nemi partnereiket? Van különbség e téren férfi és női homoszexuális között?
Azt nem hiszem, hogy gyakrabban váltogatják, de azt igen, hogy arányaiban nézve többen vannak, akik gyakran váltogatják. Ezen belül is a pasikra igaz ez.
A nők átlagban visszatartó erőt képeznek ilyen tekintetben a heteroszexuális kapcsolatokban. :D
Azért nem.
Van egy homoszexuális haverom és hűséges.
2,3 Szerintem ti is tudjátok(feltételezem tényleg ismertek melegeket), hogy a többségre igaz. Miért nehéz ezt kimondani? Nem értem...
Persze a melegek közt is vannak hűségesek, de nem ez az általános.
Ez egyértelmű, valamiért egyes melegek mégis tagadják. Pl itt(szintén mai kérdés) is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..
Ez szerintem teljesen egyénfüggő. Ismerek olyan meleget, aki huszonéves, és alig 1-2 emberrel feküdt le, és van olyan is, aki már 18 évesen megvolt a fél városnak.
Ha csak magamból indulok ki: kamaszkoromban nekem is elég sok kalandom volt, de huszonéves koromra lenyugodtam, és most több éve élek már párkapcsolatban, ergo nem váltogatom a partnereimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!