Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért nem zavarja, ha a kiszemelt nő magasabb nála, a nőket viszont ez zavarja általában?
mert a nőkben az ha magasabb a pasi akkor kivált egy biztonságérzetet, hogy az a him egyed meg tudja őt védeni... de ha két fejjel alacsonyabb nála a pali akkor kb ugy érzi magát mintha a gyerekét kisérné az utcán.
A pasikat meg azért nem zavarja mert nekik mindegy mekkora csak nő legyen...
Engem igen is zavarna, soha nem jönnék össze egy nálam magasabb lánnyal.
22/F
Engem is zavar ez a magassag dilemma..Sot,nekem naponta meg kell kuzdenem ezzel,mivel 170 cm korul vagyok es nagyon keves az olyan pasi aki kozeledne felem es magasabb vagy legalabb egy szintbe lenne velem.:/
Szoval utalom a magassagomat..
18/L
Engem is zavarna ha a lány magasabb lenne
a barátnőm kb a vállamig ér 21/f
Férfiaknál a magasság utal a férfi nemi hormonok magasabb szintjére, ez meg ugye egy bizonyos szintig pozitívum a nők szemében. A nők magassága viszont kb semmit nem mond el a termékenységükről.
Én kezdenék nálam alacsonyabb pasival (174 cm vagyok), de csak akkor érdekel, ha jó teste van. A lényeg, hogy erősebb legyen nálam és érezhessem magam nőnek mellette. 31N
Kedves előző hölgy!
A férfi nemi hormon(tesztoszteron) köszönő viszonyban sincs a magasság kialakulásában szerepet játszó hormonokkal.
Akkor a 180cm-es nőkben mennyi tesztó lehet??????????????
Jó nagy észlény vagy! Ennyi idősen ennyit nem tudsz, aztán jössz itt biosz magyarázattal:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!