Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a kiszemelt lányt sikerül ágyba vinni akkor már számotokra nem lesz olyan érdekes mint előtte?
nálam nem ez a mérvadó, de erről a kérdésről pont eszembe jutott egy srác aki azt hitte milyen kis prűd a csaj akivel össze akart jönni, nagyon szerelmes volt, előtte csajozgatós típus volt, aztán kiderült, hogy a kiszemeltje elég bevállalós és nem prűd :D azóta már gyerekük is van :)
és hadd ne részletezzem miket mesélt kérés nélkül a srác :D a Duna parton a nádasban akarta a csaj...nem 1x :D meg ilyenek...
22F
# 6
Én se le nem pontoztalak, se le nem feküdtem soha életemben olyan férfival, aki "kihasználni" akart volna, de őszintén szólva nem értem a logikádat.
Aki lefeküdt veled úgy, hogy nem vagytok párkapcsolatban, abban a tudatban, hogy nem több, csak közös lepedőakrobatika, ami köztetek van, az pont ugyanúgy felfoghatja a dolgot, mint te: kihasznált téged, élő vibrátornak jó voltál egyetlen éjszakára.
(Ha meg netalán a szex sem volt neki jó élmény veled, csak a felejtős kategória, az rád nézve gáz.)
# 8
Ettől azért még találhatsz olyan nőt, aki téged nem csak a szexre tart használhatónak.
A párkapcsolatra való alkalmasság megítélésénél, az ilyen választásoknál sem minden nőnél szempont, hogy a férfi érzelmi intelligenciája elérjen egy bizonyos szintet.
ez nagyban függ hogy milyen volt az együtt töltött intim idő. Ez olyan mint amikor végre kipróbálhatod a várva várt kocsit amit eddig csak nézegettél és rájössz, hogy nem a te autód ez.
De ez ugyan úgy lehet fordítva is, amikor a csaj rájön, hogy mégsem kell neki a pasi.
Annyi minden befolyásol ilyenkor, az elvárások, a kémia, a reakciók, mi jó kinek, fizikum és még sorolhatnám.
Nálam volt hogy egy csaj nagyon bejött, aranyos volt meg minden, randizgattunk aztán eljutottunk arra a pontra, hogy csókolózás. Na kb 2 perc csók után rájöttem, hogy "kösz nem". Nehéz ezt elmagyarázni, de valahogy csók közben semmit nem éreztem csaj iránt, sőt inkább a rossz érzés irányába mentem, biztos a kémia.
Ez amúgy igaz mindenre, első randi, első nyaralás, első bármi, utána már megeshet, hogy nem lesz olyan érdekes számodra...
Az egyetlen helyzet amire igaz a te feltételezésed ha a pasi skalpvadász és tényleg csak az indítja be, hogy lefeküdjön valakivel és máris tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!