Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van szükségünk szerelemr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szükségünk szerelemre, ha a SZEX JÓ? (érdekes elképzelés lent)

Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű, de minden fejben dől el. Férfiaknál minden szex jó, ami elsül valahogy szerintem. Nőknek viszont szükségük van egy biztos támaszpontra, de ahány nővel voltam mindegyiknek jó volt a szex, de lehet mindegyik szerelmes is volt. Viszont ha nem lenne szükség szerelemre, akkor is jó lehet a szex? Minden fejben dől el. Élvezzük vagy ne. Kb egy alternatív világról álmodtam, amibe mindenki szexelt mindenkivel és a végén a férfiak unták meg, mert nem bírták szusszal. (gazdaságilag lehet nem lenne célszerű az ilyen világ)

2015. nov. 8. 05:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nem minden esetben kell a szexhez szerelem. vannak egyalkalmik ami csak a szexrol szol de teny hogy ha szerelmes az ember a szex is sokkal jobb lehet. az a vilag amirol almodozol nem a szerelemrol hanem csak a szexrol szol. ha egyszer szerelmes leszel megfogod tudni miert mas a szex.
2015. nov. 8. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:
mar a masodik mondat hibazik... nem hinnem h egyedul vagyok ferfi akinek nem csak az elelvezesen mulik h jo e a szex...
2015. nov. 8. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

A jó szexet nem az dönti el, hogy elélvezel-e vagy sem. Mert hiába élvezel el, ha csak magát az ingert kapod, de közben semmi mást, mondjuk kellő izgalmat nem kapsz mellé, olyan monoton az egész, magáról csak a kielégülésről szól és nem a két emberről összességében. Tehát hiába mész el, de mondjuk azt mondod, hogy ezzel az erővel maszturbálhattál is volna, mert az sem lett volna másabb. Szóval szerintem nőknél, pasiknál egyaránt nem mindegy, hogy milyen a szex, függetlenül attól, hogy elmentél-e vagy sem.

És miért van szükség szerelemre? Mert magában a szex kevés. Persze, nagyon jó, ha jó a szex, de egy idő után az ember nem éri be csak testiséggel, mert társas lény, mert vágyik rá, hogy ne csak a teste legyen kielégítve, hanem a lelke is.

És egy idő után még egy szexkapcsolatban is lehetnek gondok a szex-el. Nagyon sokat olvasok itt olyanokat, hogy egy szexkapcsolatban panaszkodnak az emberek, hogy a szeretőjük nem akar szexelni, mert éppen nem ér rá (vagy nem akar ráérni), vagy mert fáradt, vagy mert ki tudja...szóval ha még szex sincs...Egy komoly kapcsolatban viszont, ahol érzelmek is vannak, ott meg ha nincs éppen szex, legalább beszélgetnek, vagy csinálnak más közös programot és mindezt meg tudják beszélni, hisz kapcsolatban vannak. Jobban mondva megbeszélhetik. Egy kapcsolatban, ami meg csak a szexről szól, ott meg nem igazán van "joga" az embernek bármiért is "verni" az asztalt, hisz csak a szexről szól...

Szóval igen is, az ember társas lény, nem elég csak a jó szex! Persze kell az is, nagyon is!:)

2015. nov. 8. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
mert a szerelem még jobb
2015. nov. 8. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert az emberi faj csak úgy volt képes fennmaradni, hogy a szülők együtt maradtak, és közösen nevelték a csemetéket. Manapság a gondok nagy részét átveszi az óvoda, az iskola, de az eredeti felállás szerint egy gyermek 16-18 évet elvett a szülő életéből, ezalatt csak vele foglalkozhatott, mert gyámoltalan, önellátásra képtelen utódokról van szó. Kb 30 év volt a várható élettartam. Ebből minimum 15 év kellett, míg valaki eléri az ivarérettséget, és szaporodásra alkalmas állapotba került. Maradt 15 éve. Ha ezalatt egyetlen gyereket nevel fel, az édeskevés, mert a szaporodáshoz ketten kellettek. És akkor még nem beszéltünk a sűrű halandóságról.

Szóval kellett valami, ami összefogja, egymáshoz láncolja a párokat.

2015. nov. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!