Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a kiszemelt lányt sikerül ágyba vinni akkor már számotokra nem lesz olyan érdekes mint előtte?
#12:
Tényleg ilyen kis naiv voltál eddig? :-D Tudod hány nő van így, hogy "keresek egy kant, hogy alaposan megdugassam magam" ... :-P
Engem használtak ki így párszor ... Mondjuk nem tiltakoztam soha ;-) :-D
Szerinted naiv vagyok? :D Ez most nem rólam szól, nagyon jól tudom, hogy vannak ilyen nők is. Na ők legalább nem képmutatóak, mint ezek a "jaj csak kihasznált engem" pi**ák. :D
Velem is jött már össze csak szexre csaj, de előtte mi legalább le is tisztáztuk, nem utólag jöttem rá, hogy ő csak meg akarta dugatni magát. :D
De, lehet, hogy érdekesebb lesz mint előtte, és ha feleannyira tetszik belsőre mint külsőre akkor lehet h több is lehet belőle.
De ha csak szexre kellett semmi többre, akkor teljesen semlegesen gondolok rá, minthogy "volt egy csaj szexeltünk jó volt ennyi, de akár dughatunk máskor is"
Begyük a kapcsolatot egy lépcsőnek. A szex benne az első lépcsőfok. Hogy tovább akarok-e lépni, az nem tőlem függ, hanem attól, hogy érdemes-e. Van.e valami a felsőbb lépcsőfokokon?
Érted, kérdező?
Kefélni mindenki tud, attól nem leszel különleges. De legyél partner az élet minden területén, és megvesznek érted a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!