Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha a kiszemelt lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a kiszemelt lányt sikerül ágyba vinni akkor már számotokra nem lesz olyan érdekes mint előtte?

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 09:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
Pont attól lesz értéktelen, ha játssza az elérhetetlent.
2015. dec. 1. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
7-esnek üzenem: akkor ezentúl ne halljak meg egy nőtől se rinyálást, hogy titeket csak szexre használnak. Hiszen nektek is örömet okoz az aktus, akkor nektek nem is hasznos a lepedőakrobatika? Ez rátok nézve gáz. Inkább éljetek a kihasználás pillanata után abban a tudatban, hogy nektek is jó volt, és sikerült felhasználni a férfit arra, amire jó volt: szexre és semmi többre.
2015. dec. 1. 15:28
 13/21 anonim ***** válasza:

#12:

Tényleg ilyen kis naiv voltál eddig? :-D Tudod hány nő van így, hogy "keresek egy kant, hogy alaposan megdugassam magam" ... :-P

Engem használtak ki így párszor ... Mondjuk nem tiltakoztam soha ;-) :-D

2015. dec. 1. 15:34
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerinted naiv vagyok? :D Ez most nem rólam szól, nagyon jól tudom, hogy vannak ilyen nők is. Na ők legalább nem képmutatóak, mint ezek a "jaj csak kihasznált engem" pi**ák. :D

Velem is jött már össze csak szexre csaj, de előtte mi legalább le is tisztáztuk, nem utólag jöttem rá, hogy ő csak meg akarta dugatni magát. :D

2015. dec. 1. 15:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nem barátnő jelölt és nem akar szexkapcsolatot akkor utána nem igazán érdekel.
2015. dec. 1. 17:06
 16/21 A kérdező kommentje:
És ha csak szexre kellett a csaj es megkaptátok utána máshogy tekintetek rá vagy már rögtön másik után néztek?
2015. dec. 1. 17:37
 17/21 anonim ***** válasza:

De, lehet, hogy érdekesebb lesz mint előtte, és ha feleannyira tetszik belsőre mint külsőre akkor lehet h több is lehet belőle.

De ha csak szexre kellett semmi többre, akkor teljesen semlegesen gondolok rá, minthogy "volt egy csaj szexeltünk jó volt ennyi, de akár dughatunk máskor is"

2015. dec. 1. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Begyük a kapcsolatot egy lépcsőnek. A szex benne az első lépcsőfok. Hogy tovább akarok-e lépni, az nem tőlem függ, hanem attól, hogy érdemes-e. Van.e valami a felsőbb lépcsőfokokon?

Érted, kérdező?

Kefélni mindenki tud, attól nem leszel különleges. De legyél partner az élet minden területén, és megvesznek érted a fiúk.

2015. dec. 2. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
*Vegyük
2015. dec. 2. 09:06
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. dec. 2. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!