Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért nem zavarja, ha a kiszemelt nő magasabb nála, a nőket viszont ez zavarja általában?
Ami azt illeti, én is azt vettem észre a válaszok alapján, hogy a férfiakat is zavarja, sokat már az is, ha majdnem egymagas vele. Engem nem, de sajna nagyon ritkák a 190 centi körül lányok :D
# 4 : elég rossz helyen lakhatsz, mert amúgy a ~170 centi abszolúte nem tartozik a magas-kategóriába.
Igaza van a 10-esnek. A növekedési hormonoknak mégis mi köze van a magas férfi nemi hormon szinthez? Akkor már inkább a látványos hajhullás vagy az erős testszőrzet jobban mutatja ezt a szintet. Bár ez is inkább genetikai adottság. Ettől a mellette nőnek érzem magam dumától meg egyszer frontálisan bekiroganok egy villamosnak.
A környék, ahol élek, döntő többségben sgymagasak a párok. Néhány esetben a srác alacsonyabb pár centivel. Őket nem nagyon zavarja.
Engem viszont zavarna ha a nőm akár egy centivel is magasabb lenne. Szerencsére kevés két méter feletti nő van.
Engem soha nem zavart a magasság. Egyrészt, elég kevés nő magasabb nálam, de néha látok egyet-egyet. Szerintem egy magas csaj is tud szép, nőies lenni. :)
28F (187cm)
Engem régebben zavart a magasság különbség, most már nem. Randiztam már mindenféle magasságú pasival. Jó, olyannal nem, aki kb a kisfiamnak nézett volna ki. Én úgy vagyok vele,hogy ha a pasi nem csinál belőle ügyet, engem nem érdekel.
24N
Engem marhára zavarna, ha a kiszemelt nő magasabb lenne nálam. :D
190 cm F
Engem eléggé zavarna, ha magasabb lenne nálam a barátnőm.
Én 176cm vagyok.
Engem egyaltalan nem zavar, kapcsolatban sem!
m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!