Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem zavarja, ha a kiszemelt nő magasabb nála, a nőket viszont ez zavarja általában?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok ezzel,kit zavar és kit nem a magasság különbség? Nemeteket irjatok le meg a korotokat.

2015. dec. 20. 07:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Ami azt illeti, én is azt vettem észre a válaszok alapján, hogy a férfiakat is zavarja, sokat már az is, ha majdnem egymagas vele. Engem nem, de sajna nagyon ritkák a 190 centi körül lányok :D

# 4 : elég rossz helyen lakhatsz, mert amúgy a ~170 centi abszolúte nem tartozik a magas-kategóriába.

2015. dec. 20. 11:16
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Igaza van a 10-esnek. A növekedési hormonoknak mégis mi köze van a magas férfi nemi hormon szinthez? Akkor már inkább a látványos hajhullás vagy az erős testszőrzet jobban mutatja ezt a szintet. Bár ez is inkább genetikai adottság. Ettől a mellette nőnek érzem magam dumától meg egyszer frontálisan bekiroganok egy villamosnak.

A környék, ahol élek, döntő többségben sgymagasak a párok. Néhány esetben a srác alacsonyabb pár centivel. Őket nem nagyon zavarja.

Engem viszont zavarna ha a nőm akár egy centivel is magasabb lenne. Szerencsére kevés két méter feletti nő van.

2015. dec. 20. 11:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekirohanok akart lenni, csak elírtam.
2015. dec. 20. 11:31
 14/26 anonim ***** válasza:
48%
Engem már az is zavar ha a lány egy magas velem. Legalább pár centivel legyen alacsonyabb. Magasabb lánnyal soha nem kezdenék. 26F
2015. dec. 20. 12:14
 15/26 anonim ***** válasza:

Engem soha nem zavart a magasság. Egyrészt, elég kevés nő magasabb nálam, de néha látok egyet-egyet. Szerintem egy magas csaj is tud szép, nőies lenni. :)

28F (187cm)

2015. dec. 20. 13:07
 16/26 Sunshinedoll ***** válasza:

Engem régebben zavart a magasság különbség, most már nem. Randiztam már mindenféle magasságú pasival. Jó, olyannal nem, aki kb a kisfiamnak nézett volna ki. Én úgy vagyok vele,hogy ha a pasi nem csinál belőle ügyet, engem nem érdekel.

24N

2015. dec. 20. 13:26
 17/26 anonim ***** válasza:

Engem marhára zavarna, ha a kiszemelt nő magasabb lenne nálam. :D

190 cm F

2015. dec. 20. 15:05
 18/26 anonim ***** válasza:
57%

Engem eléggé zavarna, ha magasabb lenne nálam a barátnőm.

Én 176cm vagyok.

2015. dec. 20. 15:37
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
Arról se feledkezzünk meg, hogy a 190 centis csaj az olyan mint a 160 centis srác. Mennyire búvalb***szott és kompkexusos lehet.
2015. dec. 21. 06:21
 20/26 anonim válasza:

Engem egyaltalan nem zavar, kapcsolatban sem!

m

2015. dec. 21. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!