Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi ondó, sperma és a női hüvelyváladék között mi különbség? Szín, szag, állag?
Azért kérdezem mert óvszerrel védekeztünk és szex után 30 perc múlva a hulvelyembol fehéres cucc folyt, de én nem élveztem el. ÉS most nem tudom ez a testnedv kitől származik.
Ami a legrosszabb hogy 6 gyógyszertarba voltam szombat van egy van csak nyitva az orvosom nem rendel nő dokim nincs és nem tudok egy rohadt 72 napos tabit venni.
Nem bízok az óvszerba. Mikor vége lett a szexnek kérdeztem a pasit, hogy nem szakadt e ki. Ő erre ezt mondta nem látod itt van benne, igen láttam hogy benne volt a gumiba. De én óvszerrel most csináltam először szóval nem értek hozzá. Előző barátommal mindig megszakitassal szexeltünk. Ez a gumi a fiú penészin meg szerintem eléggé fel volt csúszva de ő azt mondja nem lyukas, utána azt is kis dobta ki a kukába. mikor mondom neki nem szakadt e ki akkor ő lehuzta és mutatta (logatta) itt van benne nem látod. Szerintetek?
Ő 34 éves én 19.
korábban megszakításossal védekeztél, attól nem féltél most azt mondod, hogy nem bízol az óvszerben, azzal védekeztél és most be vagy parázva
érdekes...
nem lehet, hogy az a saját nedved? csak mert nem élveztél el, attól még belőled is folyik a saját nedved
Ez az előző párommal azért nem féltem a megszakítással vedekekezni, mert vele nem féltem volna egy babával hiába fiatalabb.
Nem tudom én is ezen gondolkodtam, de az én testnedvemnek nem ilyen a színe hanem átlátszó ez még sűrű erős szagú erős fehér színű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!