Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb megoldás?
Lefeküdni,úgy hogy közölte Veled az illető hogy kötetlen kapcsolatot akar.
És bizni abban,hogy majd kialakul valami kettőtök között.
Vagy hagyni a dolgot,és nem belemenni ilyenbe.
N
A nő céljaitól függ.
A te esetedben a második.
A szexkapcsolat a szexről szól.Nincs vele semmi baj,sok élményt tud adni,viszont csak olyan menjen bele ilyenbe,aki el tudja különíteni a dugást a szerelemtől.
Az nem elég érett erre,aki orgazmus után már a házasságot tervezi.
Ha vannak érzelmeim az irányába, és komolyak, akkor hülye lennék belemenni! Nem vagyok olyan öngyilkos hajlamú.
A legtöbben pont ezért buknak bele a szexkapcsolatukba, mert azt hiszik bírják, azt egy fenét! Nem vagy te szexkapcsolatban igazából semmi. Se barát, se társ, csak szexpartner. Lecserélhető eleme az életének. Ha rád n, vagy jön a szerelem, akkor minden felelősség nélkül kidobhat. Te meg ott maradsz összetörve!
Kerlek szepeeen ne menj bele.
Nem ismerlek,de igy ismeretlenul sem akarok neked rosszat.
Te is abba remenykedsz,ami nagy esellyel nem fog bekovetkezni...ahogy en is abba remenykedtem :/ szoval ne...
Nagyon fajna a vegen..pedig en is eros vagyok es azt hittem semmi sem fajhat igy,de megis..
Kar belemenni..oke hogy a szex jo lenne de amit a sziveddel tenne..nem eri meg :)
Ha Te már így állsz hozzá, hogy bízol benne, "hogy majd kialakul valami kettőtök között", akkor semmiképp ne foglalkozz az illetővel semmilyen formában, még haverként sem!
Lehet, hogy Te magad is azt hiszed, hogy menne a sima szexkapcsolat, de nálad valszeg nem menne.
Esetleg letesztelheted magad, egy próbát megér:
Egy alkalommal szexelj vele. Szex közben nyilván jó minden. Viszont a szex után (miután Te is kielégültél és "elmentél"), figyelj meg az érzéseidet:
-ha szex után arra vágysz, hogy hazamehess a saját ágyikódba EGYEDÜL, és jól érzed magad, örülsz hogy elvezted az életet, akkor szexelhetsz vele nyugodtan
-ha viszont a szex után nem vágysz haza, hanem élvezed az illető társaságát, vágysz arra, hogy még a szex után is a társaságában maradj stb., akkor ez az érzelmek csíráját jelenti, ilyen esetben viszont semmilyen formában ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!