Szeretnék gyorskölcsönhöz jutni, ha felveszek 200ezret és egy-két hónapon belül vissza fizetem mennyi lenne az? Vagy erre van jobb megoldás?
Köszönöm
Esetleg valaki a választ tudja ?
Csináltass 200E Ft-os hitelkeretet a folyószámlád mellé, mert az a legolcsóbb 1-2 hónapos időszakra. Az éves kamata 15-20% között mozog, tehát egy ekkora összegnek havi szinten 1250-1700t lesz a kamata.
Ha személyi kölcsönt veszel fel, felszámolhatnak ez mellé lezárási költség is, mértéke bankfüggő (20-30.000Ft).
Itt meg tudod nézni, Provident gyorskölcsön:
Bár ez nem a legolcsóbb - valóban a folyószámla hitellel járnál jobban, viszont lehet, gyorsabb, mint a banki átfutás.
Ráadásul itt 57 hetet engedett csak bejelölni - de lehet, adnak rövödebb időre is - kérdezz rá....
40.000? Nekem 25 ezer ft jött ki, egy éves futamidővel.
Na mindegy, lehet, én néztem rosszul, de minél hamarabb fizeted vissza, annál kevesebb kamatot kell fizetni - én úgy tudom... mármint a Providentnél, amit linkeltem.
Soha, semmilyen hitelnél nem kell kifizetni a jövőbeni kamatokat (ez egy általános tévhit).
Minden esetben az aktuálisan fennálló TŐKETARTOZÁST kell kifizetni a lezárási költségekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!