Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó/jobb megoldás? Tapasztalatokat is kérek
18éves vagyok, 1éve szedem a diane35-öt mert elég durva volt a bőröm, a hátam, a menzeszem, a szőrösödésem.
Most viszont úgy érzem váltanom kell. Mert ezek a gondok elmúltak, és amikor nem szedem szebb a bőröm!
Közben lett barátom is szóval mostmár el kell gondolkodnom a védekezésen is. Váltsak gyógyszert vagy óvszer?
Mert ha az kiszakad, a 72órás végülis megterhelőbb mint a tabletta, nem? De mivel mindketten dolgozunk, így nyáron is és suli mellett is így nem mindennap lennénk együtt, hanem hetente párszor csak.
A pontos ciklus hiányozna, nem tudom hogy pontos maradna-e, mert amikor elkezdtem alapvetően pontos volt, pár nap csúszás volt.
Érdekelnének a személyes tapasztalatok is.Előnyöket, hátrányokat!
Normális válaszokat kérek ha lehet!
"Hetente pár alakalommal"
A házastársak többsége sincs együtt több alkalommal. A ciklust a fogamzásgátló beállítja.
Úgy gondolom mivel még fiatal vagy inkább használj kupot vagy krémet. Ezeknek nincs hormontartalmuk.
Minden fogamzásgátló tartalmaz valamilyen szinten hormont és mivel voltak problémáid ez lehet, hogy előjön a hormontartalom miatt, de az is lehet, hogy nem.
Én a kupot vagy a gumit ajánlom, de mindenképpen menj el egy orvoshoz, aki elmond mindent. Kérdezz tőle nyugodtan.
Tipp: írd össze a kérdéseidet előre így nem felejtesz el semmit. / Én mindig így teszek:)/
orvossal beszéld meg, hogy kell-e még a dianne, vagy szedhesz mást is
én áttértem másra,a problémám nemjött vissza, elég vot a gyengébb gyógyszer,
Én a fogamzásgátlóra esküszöm,szerintem ez a legjobb, legegyszerűbb, legbiztonságosabb módszer,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!