Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jobb megoldás, hogy ne szúrjak ki a barátommal?
Van egy nagyon-nagyon jó fiú barátom. Még középsuliban ismerkedtünk és barátkoztunk össze, ő a legjobb barátom. Azonban mostanában feje tetejére állt a világ, mert mintha alakulna köztünk "valami". Ami több, mint baráti. Egy másik kedves barát viszont felkért minket, hogy segítsünk neki. Ő fotósnak készül és megkért, hogy lenne pár kép, aminél jó lenne, ha közreműködnénk és mi (is) lennénk a modellek. Éppen amiatt is kért meg minket (is) többek közt, mert tudja, hogy bizalmas a kapcsolatunk, így nem jövünk zavarba, ha pl. meg kell ölelni a másikat. Viszont most változott a helyzet. A torkomban gombócot érzek már akkor is, amikor reggel meglátom és akkor még meg se szólalt, hozzá se értem. Úgy félek a fotózástól. Nem tudom mi vár rám, legszívesebben vissza mondanám az egészet, de nem akarok kiszúrni a másik barátommal. Egy nagyon jó lelkű, igazán kedves emberről van szó és nem akarok kibabrálni vele. De így félek, hogy tönkreteszem az egész munkáját. Látom a legjobb barátomon is, hogy feszeng, néha-néha zavarba jön és aggódom miatta is.
Mit tanácsoltok? Mi lehet az ideális megoldás? Járt már valaki hasonló cipőben?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Szia!
Szerintem simán menj bele a fotózásba vissza ne mond! :)
Ha ennyire nagyon jó barátod már a fotózás előtt megemlítheted neki h jajj izgulsz és lehet el fogsz vörösödni és ugyanígy a fotós barátod előtt is mondhatod így nem lesz ciki ha mégis belepirulsz!:) Az ölelgetést pózolást pedig fogd fel simán hogy a fotó kedvéért,próbálj természetesen viselkedni!Jah és a legjobb barátoddal(ha már együtt laktok)otthon kipróbálhatnátok milyen is ez akkor lehet oldódna a hangulat mivel kettesben vagytok nem pedig a 3. fél előtt és megtudod vele is beszélni h miért feszeng :) végülis legjobb barátod nem? :D (MÉG :D) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!