Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a jobb megoldás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jobb megoldás, hogy ne szúrjak ki a barátommal?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon-nagyon jó fiú barátom. Még középsuliban ismerkedtünk és barátkoztunk össze, ő a legjobb barátom. Azonban mostanában feje tetejére állt a világ, mert mintha alakulna köztünk "valami". Ami több, mint baráti. Egy másik kedves barát viszont felkért minket, hogy segítsünk neki. Ő fotósnak készül és megkért, hogy lenne pár kép, aminél jó lenne, ha közreműködnénk és mi (is) lennénk a modellek. Éppen amiatt is kért meg minket (is) többek közt, mert tudja, hogy bizalmas a kapcsolatunk, így nem jövünk zavarba, ha pl. meg kell ölelni a másikat. Viszont most változott a helyzet. A torkomban gombócot érzek már akkor is, amikor reggel meglátom és akkor még meg se szólalt, hozzá se értem. Úgy félek a fotózástól. Nem tudom mi vár rám, legszívesebben vissza mondanám az egészet, de nem akarok kiszúrni a másik barátommal. Egy nagyon jó lelkű, igazán kedves emberről van szó és nem akarok kibabrálni vele. De így félek, hogy tönkreteszem az egész munkáját. Látom a legjobb barátomon is, hogy feszeng, néha-néha zavarba jön és aggódom miatta is.

Mit tanácsoltok? Mi lehet az ideális megoldás? Járt már valaki hasonló cipőben?

Nagyon köszönöm a segítséget!

2010. júl. 30. 16:00
 1/8 anonim válasza:
72%
Jó kérdés!Akarod hogy legyen köztetek valami?
2010. júl. 30. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
beugrom helyetted modellnek:D
2010. júl. 30. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
el tudod képzelni, h valaha összejöjj azzal a nagyon jó barátoddal? Mert ha nagyon nem szeretnél akkor kínos ez a helyzet különben azonban élvezned kéne a közelségét
2010. júl. 30. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
hamár belementél, próbálj színészkedni.
2010. júl. 30. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
szerintem üsd le egy lapáttal, és ásd el a saját kertjáben
2010. júl. 30. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, én nagyon szeretek a legjobb barátommal lenni. De félek, hogyha megölelem, fülig elvörösödöm. Amikor itt van a közelemben egyszerűen nem tudok összeszedetten gondolkodni. Nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami!
2010. júl. 30. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Leütni? Nem kösz. Teszem hozzá együtt lakunk, így a saját kertje részben az "enyém" is. De azért kösz, hogy válaszoltál, még ha komolytalanul is.
2010. júl. 30. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem simán menj bele a fotózásba vissza ne mond! :)

Ha ennyire nagyon jó barátod már a fotózás előtt megemlítheted neki h jajj izgulsz és lehet el fogsz vörösödni és ugyanígy a fotós barátod előtt is mondhatod így nem lesz ciki ha mégis belepirulsz!:) Az ölelgetést pózolást pedig fogd fel simán hogy a fotó kedvéért,próbálj természetesen viselkedni!Jah és a legjobb barátoddal(ha már együtt laktok)otthon kipróbálhatnátok milyen is ez akkor lehet oldódna a hangulat mivel kettesben vagytok nem pedig a 3. fél előtt és megtudod vele is beszélni h miért feszeng :) végülis legjobb barátod nem? :D (MÉG :D) sok sikert!

2010. júl. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!