Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek heteros viselkedésű férfias meleg vagy bi fiúk, férfiak?
Volt egy osztálytársam, akiről sejtettem, hogy van benne egy pici ferde hajlam, de nem bírtam hozzá közel kerülni...
Most érettségi után 1,5 évvel akadtam vele össze egy társkereső oldalon, és mondta, hogy nem is sejtette rólam...
Szóval vagyunk páran :D
nem igazán.
olyan viszont van aki heteróként fiúzik is néha.
Itt van.:D
Amikor elmondtam 3 lány osztálytársamnak, akkor az egyik elsírta magád, a másik nem tért szóhoz, a harmadik meg csak elfogadott és lehet vele beszélgetni ilyen témáról. Ja, az első kettő azt hitte hogy miattuk 'gyúrtam' (mielőtt páran belekötnek...) ki magam. De annyival megnyugtadtak hogy soha a büdös életben ki nem találták volna.
Viszont nem kérek leveleket mert kapcsolatban vagyok nem kevés idelye.:)
17/bi fiú.
"eddig még minden meleg srác lebukott előttem"
Hogyan "buktak le"?
"főleg amelyik nagyon titkolja, azt még könnyebb észrevenni"
Hogyan, miből veszed észre?
Tőlem meleg szórakozóhelyen rendszerint megkérdezik, hogy hetero vagyok e.
Általában nem hiszik el, hogy meleg vagyok. És valószínüleg még a nézésemből se veszik le. Szóval vagyunk páran "férfias" melegek és az se döntő, hogy valaki aktív vagy passzív. Passzívként is lehet valaki férfias viselkedésű a 4 falon, és az ágyon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!