Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti nem irigylitek a nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem irigylitek a nőket hogy ők annyi péniszt szophatnak le amennyit csak akarnak?

Figyelt kérdés
Mi csak álmodozhatunkilyesmiről

2016. jún. 1. 06:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy vicces, hogy a heteró nőket prostinak alacsonyítod le, akiknek a legfőbb célja, hogy minél több f**zt szopjanak, Holott ha igazak a pletykák a homokos faszik a legnagyobb ri***ok.
2016. jún. 2. 02:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es igazad van! :DD

Szerintem is sok heteró lány egyáltalán nem szeret furulyázni, ez csak általánosítás lenne.

Én bi pasi vagyok, és tényleg szeretnék minél több farkat szopni!

Bánom is, hogy csak ilyen "későn" kezdtem el :D

2016. jún. 2. 06:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Meleg szórakozóhelyek - persze mindenki Bp-i ebben az országban. Sok vidéki teljes magányban éli le az életét.
2016. jún. 2. 07:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Vidék nem egyenlő magánnyal, aki így gondolja, az Pesten is magányos lenne :-P ... egy vidéki ;-)

2016. jún. 2. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
nem csak pesten vannak meleg szórakozóhelyek
2016. jún. 2. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

1, nem muszáj vidéken élni. Lehet tanulni, dolgozni, felutazni Pestre, neten ismerkedni, vagy elköltözni. Akár külföldre is.

2, attól, hogy te vidéken élsz és esetleg tényleg nincs annyi lehetőséged, még ugyanúgy nem igaz, hogy a nők többet sz*phatnak*sz*pnak. Eleve hibás ha abból indulsz ki, hogy a nők úgy gondolkodnak mint te és ugyanannyit akarnak sz*pni.

2016. jún. 2. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nem :'D én is annyit kaphatok be amennyit akarok.
2016. jún. 20. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!