Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű lányok, ti nem irigylitek a nagy mellűeket?
Például ha egy nagyobb mellű lánnyal fotózkodtok, akkor nem érzitek rosszul magatokat?
Ezen az oldalon össze vannak gyűjtve ilyen fényképek:
Egyáltalán nem irigylem őket, igaz azért, mert fogamzásgátlótól egy számmal nagyobb lett a mellem és akkor bekerültem a nagymellűek alsó részébe.
Soha többé nem akarok ilyet, kb. a szemembe se néztek a pasik, mindig a melleimet nézték, bármilyen felsőt vettem fel, látszódott benne...
Nekem van most egy nagyon nagy mellű partnerem - 75/F - ő mindig szereti ki is rakni a melleit. Kérdeztem már, neki 14 éves korában 1 nyár alatt nőtt meg ekkorára és egészen elfogadta, kedveli.
Látom, ahogy mások nézik - férfiak és nők is - a többség nem tudja levenni róla a szemét, egyszerűen megbabonázza. Én mondjuk kiválóan tudok a szemébe nézni, ha akarok, de jóval komolyabb erőfeszítés, mint valaha gondoltam volna :)
Visszatérve az irigylésre - sok emberen ez látszik is. Van aki megjegyzéseket tesz, pl hogy biztos lóg ha ekkora (pedig ennyiből még nem garantált, de egyből ezzel akarja kisebbíteni, hogy neki ebből sokat adott a természet).
Az meg, hogy ő hogy kezeli attól függ milyen típus. Ő például szereti a figyelmet, ezért is teszi ki. Nyilván, aki nem, annak marha nehéz dolga lesz - ez pedig abszolút személyiségfüggő.
Valamint, hogy egy másik lány irigyli-e attól függ, hogy az illető mennyire van rendben a saját külsejével, mennyire tartja szimpatikusnak amúgy a másik viselkedését, stb. Szóval ez nagyon sok faktoros szerintem :)
Azért remélem pasi létemre is tudtam hasznos választ adni.
Nem irigylem őket,egyrészt sok pasinak kimondottan a kisebb mellek tetszenek,másrészt én úgy szeretem magam,ahogy vagyok:) Jó alakom van és arcra is szépnek tartanak,sosem volt gondom a pasizással.Akkor mégis mit irigyeljek?A legjobb barátnőmnek nagy mellei vannak és mindig panaszkodik,mert minden pasi csak azt nézi rajta,húzza a hátát és még lógnak is neki,pedig még csak 22.Szóval nem,én szeretem a B-s melleimet:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!